Engelsk Kurs: Begynner og Øvre Beginner

På dette nivået vil du kunne bruke Grunnleggende uttrykk At du kan søke på hverdagen din. Du vil også kunne beskrive hvor du og folk du kjenner lever, har enkle samtaler, spør og svar på spørsmål om kjente emner.

På samme måte vil du kunne Forstå og bruk høyest frekvens ordforråd Av personlig relevans, grunnleggende personlig og familieinformasjon, shopping, lokalt område, sysselsetting.

Hva kan du forvente med klassene dine?

SNAKKER: Jeg kan samhandle på en enkel måte, forutsatt at den andre personen er forberedt på å gjenta eller omformulere ting ved en tregere tale og hjelpe meg å formulere det jeg prøver å si. Jeg kan spørre og svare på enkle spørsmål i områder med umiddelbar behov eller på svært kjente emner. Jeg kan bruke enkle setninger og setninger for å beskrive hvor jeg bor og folk jeg kjenner.

LYTTER: Jeg kan forstå kjente ord og veldig grunnleggende setninger om A1 selv, min familie og umiddelbare konkrete omgivelser når folk snakker sakte og tydelig.

LESNING: Jeg kan forstå kjente navn, ord og veldig enkle setninger, for eksempel på merknader og plakater eller i kataloger.

SKRIFTLIG: Jeg kan skrive et kort, enkelt postkort, for eksempel å sende feriehilsener. Jeg kan fylle ut skjema med personlige opplysninger, for eksempel å skrive inn mitt navn, nasjonalitet og adresse på et hotellregistreringsskjema.

Fakta Kurs

Kursoppføring: Nivå 1-2 (A1)

Antall leksjoner:

 • Intensiv: 2 timer per dag - 10 timer per uke
 • Superintensiv: 3 timer per dag - 15 timer per uke
 • Intensivt pluss: 4 timer per dag - 20 timer per uke

Klasser er mandag til fredag.

Leksjonslengde: 60 minutter

Klassestørrelse: Gjennomsnittlig 10, maksimalt 12

Aldersgrense: 16 år gammel

Tidsplan: Morgen og kveld

Ferdigheter Leksjoner

 • Skrive og ordforråd
 • Snakker og uttale
 • idiomer
 • Lokal kultur

Hva kan du forvente med klassene dine:

SNAKKER: Jeg kan kommunisere i enkle og rutinemessige oppgaver som krever en enkel og direkte utveksling av informasjon om kjente emner og aktiviteter. Jeg kan håndtere svært korte sosiale utvekslinger, selv om jeg vanligvis ikke forstår nok for å holde samtalen på egen hånd. Jeg kan bruke en rekke setninger og setninger for å beskrive enkelt og enkelt min familie og andre mennesker, levekår, min utdannelsesbakgrunn og min nåværende eller siste jobb,

LYTTER: Jeg kan forstå setninger og høyest frekvens ordforråd relatert A2 til områder med umiddelbar personlig relevans (f.eks. Svært grunnleggende personlig og familieinformasjon, shopping, lokalt område, sysselsetting). Jeg kan ta hovedpoenget i korte, klare, enkle meldinger og kunngjøringer.

LESNING: Jeg kan lese veldig korte, enkle tekster. Jeg kan finne spesifikk, forutsigbar informasjon i enkelt hverdagsmateriale, for eksempel annonser, prospekter, menyer og tidtabeller, og jeg kan forstå korte, enkle personlige brev.

SKRIFTLIG: Jeg kan skrive korte, enkle notater og meldinger. Jeg kan skrive et veldig enkelt personlig brev, for eksempel å takke noen for noe.

Fakta Kurs

Kursoppføring: Nivå 3-4-5 (A2)

Antall leksjoner:

 • Intensiv: 10 timer per uke
 • Superintensiv: 15 timer per uke
 • Intensivt pluss: 20 timer per uke

Klasser er mandag til fredag.

Leksjonslengde: 60 minutter

Klassestørrelse: Gjennomsnittlig 10, maksimalt 12

Aldersgrense: 16 år gammel

Tidsplan: Morgen og kveld

Ferdigheter Leksjoner

 • Skrive og ordforråd
 • Snakker og uttale
 • idiomer
 • Lokal kultur
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Links English Language Institute »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato