engelsk språkkurs som er spesifikke for gjestfrihet og turisme

David Game Management School Thailand

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

engelsk språkkurs som er spesifikke for gjestfrihet og turisme

David Game Management School Thailand

Engelsk språkkurs Spesifikke å Hospitality and Tourism Industry

Vi har tatt hensyn til viktige natur gjestfrihet og turisme innenfor rammen av Thailand og har utviklet engelsk språkkurs som er skreddersydd for studenter og arbeider fagfolk som ønsker å bygge sine karrierer innenfor sektoren. Derfor vil de Kurs fokus på bruken av engelsk språk som er relevant for arbeidsmiljøet på hoteller, restauranter, alpinanlegg, reisebyråer og turarrangører.

Kursene er tilgjengelig både på heltid og deltid basis. Den heltid modus er egnet for russen. Den deltid modus er ment for personer som allerede er ansatt. Vi tilbyr kurs på to nivåer:

  • Level 1 kurs i engelsk for Hospitality and Tourism Industry
  • Nivå 2 kurs i engelsk for Hospitality and Tourism IndustryOpptakskrav

Selv om det er ingen formelle opptakskrav, sikrer vi at alle elevene sitter for en plassering test i begynnelsen. Dette vil gjøre oss i stand til å bestemme standarden på ferdigheter av studentene før bekjenne dem videre til riktig nivå. De som tidligere har bestått en anerkjent engelsk språktest som for eksempel IELTS eller TOEFL vil bli fritatt fra kravet om å sitte for plassering test som per skjønn av skolen.


De sertifiseringer

På slutten av hvert nivå, skal studentene avlegge eksamen i Confederation of Tourism and Hospitality (CTH), Storbritannia (www.cthawards.com). Derfor, når de har bestått av eksamen på hvert nivå, vil studentene bli tildelt en internasjonalt anerkjent Certificataion av Confederation of Tourism and Hospitality (CTH), Storbritannia.


Faglig progresjon

De engelske språkkurs for Hospitality and Tourism tjene som en plattform for progresjon videre til høyere nivå programmerere innen feltet. Vi vil veilede elevene til å melde deg på våre kurs i gjestfrihet og / eller turisme, noe som ville føre mot å oppnå en grad kvalifisering fra et internasjonalt anerkjent universitet.


Karriereutvikling

En vellykket gjennomføring av de bransjespesifikke engelsk språkkurs gir en inngangsport for noen jobber innen gjestfrihet og turisme sektor. Deltidsstudenter som allerede er ansatt skulle bli utstyrt med ytterligere kunnskap og ferdigheter i forhold til usuage av det engelske språk i sine rutiner, bortsett fra å få muligheten til å studere videre innenfor feltet.

Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen