Engelsk For Din Fremtidige Kurs

am Language Studio

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Engelsk For Din Fremtidige Kurs

am Language Studio

Møt folk fra hele verden og lær engelsk i et moderne, men likevel avslappet miljø. am Language Studio tilbyr den beste verdien for pengene og garanterer deg en personlig tilnærming til dine språkbehov. Vi vil kunne lede deg til et engelsknivå som passer til dine behov.

Generell engelsk

Dette er vår mest populære kurs. Den er designet for å gi deg en solid introduksjon til det engelske språket og legger særlig vekt på grammatikk, vokabularbygging, samtale og uttale.

Intensiv engelsk

Ved å tilegne seg flere timer til undervisning, kan elevene gi engelsk en kick-start på en relativt kort periode. Inne i det intensive engelskkurset følger studentene General English Course og har ytterligere 2 økter per dag på 45 minutter hver. De får muligheten til å konsolidere sine generelle engelskstudier og ha ytterligere muligheter til å dekke ny grunn.

Minigruppe

Den engelske minikurset er designet for å dekke det samme kursinnholdet som beskrevet i vår generelle engelskkursus. Det gir fordelen av å studere i en gruppe, men med færre tall, slik at studentene får mer mulighet til å delta aktivt i leksjonen og få mer lærer oppmerksomhet enn de ville i større klasser. Mindre tall gir større fleksibilitet når det gjelder å planlegge kursinnholdet rundt deltakerens individuelle behov.

Kombinasjonskurs

Med dette kurset får studentene fordel av gruppeklasser i General English Course og individuelle leksjoner når lærerens udelte oppmerksomhet er fokusert på deres spesifikke behov. Studentene velger en rekke påfølgende studieperioder per dag.

Individuelle leksjoner

Individuelle leksjoner gir studentene muligheten til å gjøre deres læring mer fokusert og relevant for deres behov. Med 1 til 1 leksjoner har elevene full og kontinuerlig oppmerksomhet fra læreren og tiden til å trene og gå over områder etter eget valg, og dermed påskynde læringsprosessen. Individuelt kurs er ganske fleksibelt fordi studentene kan velge antall og varighet av økter i henhold til egne preferanser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 19, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Malta - Sliema
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Malta - Sliema
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen