Engelsk for eksamen forberedelsesprogram

am Language Studio

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Engelsk for eksamen forberedelsesprogram

am Language Studio

Med verden raskt blitt et mindre sted, er det nå vanligere for utenlandske engelsktalende å delta på et engelsktalende universitet eller å overføre til et engelsktalende land. Studenter interessert i å sitte for en internasjonalt anerkjent eksamen kan ta en eksamen forberedelse kurs med am Language Studio dekker hovedeksamenene; Cambridge eksamenskurs pluss IELTS, TOEFL, TOLES og WEFT.

Disse kursene er tilgjengelige hele året som kombinasjonskurs. Andre kurs er underlagt tilgjengelighet.

Kursene kan bestilles for noen uker, avhengig av eksamen og behov og nivå av søkeren. Spredt over 20/25/30 økter i uken, hver sesjon er 45 minutter lang, deltakere fokuserer på grammatikk bevissthet og bruk av språk. De utvikler sine fire ferdigheter i å lese, lytte, skrive og snakke og også konsentrere seg om mer spesifikke eksamenskrav.

TOEFL (Test av engelsk som fremmedspråk)

En amerikansk undersøkelse. TOEFL score er nødvendig for opptak av mer enn 2400 høgskoler og universiteter i USA og Canada. I Europa er TOEFL også brukt av institusjoner hvor engelsk er undervisningsspråk. Mange myndigheter, stipendprogrammer og lisensiering / sertifiseringsbyråer bruker TOEFL-poeng for å evaluere engelskkunnskap.

TOLER (Test av juridisk engelsk ferdigheter)

TOLES-undersøkelsene ble utviklet for å møte etterspørselen fra advokatfirmaer, selskaper, juridiske institusjoner, advokater og jurister for en nøyaktig metode for å vurdere individets ferdigheter i juridisk engelsk. TOLES er utviklet av juridiske fagfolk med kompetanse på engelskspråklig opplæring. Det er resultatet av omfattende konsultasjon med advokatfirmaer og institusjoner, og er regelmessig revidert for å gjenspeile de pågående endringene som skjer i juridisk yrke.

WEFT (Skriftlig engelsk for turisme)

Laget av LCCI (London Chamber of Commerce Institute), tester WEFT en kandidat ferdigheter til å kommunisere effektivt på engelsk på kundeforbindelsesnivå for gjestfrihet, reiseliv og turisme. Det undersøker en students evne til å jobbe effektivt på profesjonelt nivå, ved hjelp av muntlig og skriftlig forretningsforbindelse utført på engelsk.

FCE (Første sertifikat på engelsk)

FCE er på nivå 3 i Cambridge fem nivå system. Dette kurset har utbredt anerkjennelse i handel og industri som offentlig eller sekretærarbeid i bank, flyselskap, catering og gjestfrihet. Det er også anerkjent av noen universitetsfakulteter, høgskoler og andre utdanningsinstitusjoner som oppfyller engelskspråklige krav.

CAE (sertifisering i avansert engelsk)

CAE er på nivå 4 i Cambridge fem-nivå systemet. Dette kurset indikerer et høyt språkkompetanse for kandidater som ønsker å bruke engelsk til profesjonell eller studieformål. Det er anerkjent av flertallet av britiske universiteter og høyere utdanningsinstitusjoner som oppfyller opptakskrav på engelsk.

CPE (sertifisering av ferdigheter på engelsk)

CPE er på nivå 5 i Cambridge fem-nivå systemet. Dette kurset indikerer et avansert nivå av kompetanse som anerkjennes som å oppfylle inngangskrav på engelsk til britiske universiteter og mange universiteter i andre engelsktalende land og av andre institusjoner for høyere utdanning og faglige organer over hele verden. I en rekke land gir CPE et fritak for lokale engelskspråkkrav eller er en kvalifisering for opptak til kurs eller sysselsetting der det er nødvendig med grundig kunnskap om engelsk.

IELTS (International English Language Testing System)

IELTS administreres i fellesskap av Det britiske råd, IDP Education Australia og University of Cambridge Local Examins Syndicate. Det er designet for å vurdere språkkunnskapen til kandidater som trenger å studere eller arbeide hvor engelsk er brukt som kommunikasjonsspråk. Den dekker alle fire språkferdigheter på ni nivåer fra ikke-bruker til ekspertbruker. IELTS-poeng er allment akseptert av utdanningsinstitusjoner, kan brukes som en opplæring til kurs og anerkjennes av andre tjenester og bedrifter som innvandring og rekruttering. Dette kurset kan tas som General English eller Intensive English.

BEC (Business English Certificate)

BEC tilbys på to nivåer, Vantage og Higher. BEC-eksamener er ideelle for studenter som forbereder en karriere i virksomheten. En internasjonalt anerkjent bedriftskvalifikasjon kan hjelpe dem å vise at de har lært engelsk til en passende standard og kan bruke den i en faglig sammenheng. Kurset dekker alle aspekter av Business English med fokus på eksamen forberedelse for BEC Cambridge eksamener. Det inkluderer å skrive rapporter, snakke på telefonen, presentere på engelsk og bruke formelt ordforråd. Kurset er designet for å gi elevene alt de trenger for å samhandle gjennom engelsk i et forretningsmiljø og dermed åpne opp jobbmuligheter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 19, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Malta - Sliema
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Malta - Sliema
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen