De engelske plussprogrammene er ideelle for både tenåringer og voksne som ønsker å kombinere engelskstudie med en fritids- eller kulturaktivitet etter eget valg.

Det er for eksempel mulig å delta på engelskspråklige leksjoner og delta i idrett, for eksempel golf, tennis eller dykking. En annen mulighet er å følge et kurs som blander engelsk studie med et kulturelt program relatert til historie og folklore på de maltesiske øyene.

Slike engelsk og flere kurs vil appellere til studentene som ønsker å gi mer mening til sin læring av engelsk, da de vet at de maltesiske øyene tilbyr den beste muligheten til å hengi seg til sin favoritt sport eller fritidsaktivitet.

Dine krav på engelsk er derfor lykkelig kombinert med gleder og gleder i livet og dermed god verdi for din tid og penger.

Noen eksempler på engelsk og flere kurs er:

  • Engelsk pluss Golf
  • Engelsk pluss dykking
  • Engelsk pluss Tennis
  • Engelsk pluss seiling
  • Engelsk pluss kultur
  • Engelsk pluss historie
  • Engelsk pluss Sport
  • Engelsk pluss brettseiling

Driftsperiode: Hele året

Engelsk pluss vindsurfing eller SUP Standup Paddleboarding

Malta har et stort og imøtekommende utvalg av vindsurfingplasser for alle ferdigheter og utfordringer, fra flatt, rolig vann perfekt for nybegynnere til mer utfordrende steinete områder hvor vinden er høyere. Mellieha Bay i Nord og St. Thomas Bay i Marsascala i motsatt ende av øya tilbyr like og varierte forhold for alle vindsurfing nivåer.

Noen av de mest populære stedene for windsurfing og SUP på Malta er også noen av de mest fantastiske og er ideelle for mange andre vannsport og aktiviteter, inkludert seiling, kajakkpadling, havn cruise, snorkling, dykking og mer.

Ghallet Marku er uten tvil en av de mest berømte stedene for windsurfing og SUP Standup Paddleboarding på Malta; ligger langs den nordlige kysten mellom Salina og Mellieha. Gunstige vind i dette området er vanlige, og så surfere er et populært syn bare offshore.

Dette kurset er ideelt for de studentene som ønsker å kombinere engelskundervisning med windsurfing på Malta. Det engelske pluss vindsurfingprogrammet er tilgjengelig for alle aldre: voksne, familier (foreldre og barn) reiser sammen på familieprogrammer og juniorer (12 år til 17 år).

prisene

En eneste leksjon med windsurfing er 2 timer lang og prisen er Euro 65. Prisen inkluderer leie av utstyr og våtdrakt hvis nødvendig.

En windsurfing gruppe kurs er 6 timer lang delt i 2 eller 3 økter. Prisen er Euro 160 og inkluderer leie av utstyr og våtdrakt hvis nødvendig.

SUP-leksjonen er 1 time lang og koster Euro 15. Prisen inkluderer styrets utleie. En ekstra kostnad på Euro 5 for våtdrakten når det er nødvendig.

En økt SUP Yoga er 1 time lang og koster Euro 20. Prisen inkluderer leie av bord

SUP-tur er 3/4 timer og koster Euro 35. Prisen inkluderer leie av styret og reiseleder.

Alle aktiviteter er underlagt værforhold og plassering kan endres med kort varsel på grunn av sikkerhetsmessige årsaker.

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurs fra Gateway School Of English »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato