Les den offisielle beskrivelsen

Lær engelsk i Kinsale

Dette kurset er designet for studenter, der engelsk ikke er deres morsmål. Vi fokuserer på effektiv kommunikasjon og inkluderer omfattende arbeid med grammatikk, vokabular, uttale og ferdigheter med å lytte, snakke, lese og skrive.

Nytt ordforråd spiller en stor rolle i dette kurset, og våre ekspertlærere sørger for at du er forberedt på arbeid eller fremmer din utdanning, da du bedre kan bruke engelsk mer nøyaktig, effektivt og med mer tillit.

Vi gleder oss over alle nasjonaliteter til vårt enormt varierte college campus for å forbedre engelsk!

Om kurset

Dette kurset er designet for studenter fra utlandet som ønsker å forbedre sine engelske ferdigheter i å snakke, skrive, lytte og lese. Studentene vil forbedre sin grammatikk, vokabular og uttale.
Motta veiledning om bruk av å snakke i hverdagssituasjoner og forbedre muntlig og skriftlig flyt gjennom å uttrykke deg selv i små gruppediskusjoner.
Ideell for studenter som ønsker å få sysselsetting eller fremskritt til videreutdanning og tredje nivå i Irland.

Modulinfo

Engelsk som andre språk: 5N1632
Kontakt Senter Ferdigheter: 5N1361
Kundeservice: 5N0972
Arbeidserfaring: 5N1356
Kommunikasjon: 5N0690
Informasjon

Hvordan søke

Søknader for alle våre kurs vil være tilgjengelig på nettsiden og på høgskolen nå for alle kurs som starter i september 2018.
Intervjuer vil bli avholdt for alle kurs senere i året generelt i mai / juni.

Karrieremuligheter

Kundeservice, kontakt / call centers, resepsjonister og administrasjonsstillinger som krever bi- / flerspråklige dyktige personer med en bevissthet om god kundeservice og utmerket telefonteknikk.

Videre studier

Kinsale College QQI Level 6 Sertifikat i Business 6M4985.

Utmerkede progresjonsmuligheter til UCC og andre videregående høgskoler. Spesielle arrangementer med CIT (CCPS) og Tralee IT for Kinsale College studenter.

Arbeidsplassering / erfaring

Deltakerne vil bli pålagt å gjennomføre 10 dagers arbeidsplass i et passende område. Høgskolen vil hjelpe deltakerne til å identifisere passende plasseringer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Kinsale College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato