Les den offisielle beskrivelsen

Kursplan

AIMS

ELICOS - 089714G Generell engelsk kurs er utformet for å gi kunnskaper og kunnskaper i bruk av det engelske språket for generelle formål. Det inkluderer akademiske formål, men er ikke begrenset til slike formål. Intermediate, Upper Intermediate og Advanced Modulene gir studentene mulighet til å fokusere på bestemte områder av engelsk som er relevante for studentens interesse.

UTFALL

ELICOS - General English kurset gir studentene de nødvendige engelsk ferdighetene til følgende formål:

 • For å lette oppnåelsen av pedagogiske, yrkesmessige og sosiale mål.
 • Å legge til rette for tilgang til sysselsetting gjennom språkutvikling.
 • For å forbedre elevens evne til å fungere effektivt i det australske samfunnet.
 • Å møte engelskspråklige krav til tverrkulturelle organisasjoner.
 • Forberedelse for å gjennomføre andre studier ved Unity College Australia .
 • Forberedelse til studier ved andre utdanningsinstitusjoner i Australia.

OVERSIKT

Dette ELICOS kurset er basert på spesifikke og relevante læringsutbytte og vil gi et omfattende utvalg av engelsk ferdigheter som er nødvendige for å leve og jobbe i det australske samfunnet. Dette kurset vil innebære klasseromsbasert levering, men vil benytte et bredt spekter av lærings-læringsmetoder, da språkopplæring best oppnås gjennom kommunikative aktiviteter. Studentene får passende muligheter til å samhandle med det australske samfunnet under en rekke forhold.

Dette vil bli gjort på et nivå som passer til nivået på engelsk som studeres og under passende tilsyn. Dette kurset har vært basert på fleksibel oppføring og utgang. På grunn av dette kan studentene legge inn ved starten av en modul (med forbehold om plasseringstest), og avslutte når som helst i de påfølgende modulene. Dette gir større fleksibilitet med visum og språkbehov. Dette kurset tillater de som er fastboende, de på studentvisum, de på turistvisum og de som jobber på ferievisum.

VARIGHET

ELICOS - General English er basert på fleksibel inngang og utgang, og varigheten av kurset kan derfor variere mellom elevene. Hver modul i dette generell engelskkurset er 10 uker i varighet, med hver students språkbehov bestemmer hvor lenge de skal studere for. Dette kurset består av 5 moduler, som går over fem ti uker. Studentinntak skjer i begynnelsen av hver semester / 10 ukers modul.

Plassering av opplæring

Dette kurset er levert på Canberra Campus, Belconnen, ACT, og av ulike partnere interstate. For andre leveringssteder, se Partners-siden på høgskolesiden.

AVGIFTER

Modulavgifter for heltidsstudenter av disse kursene er:

 • Australske studenter
  • Per modul (10-ukers sikt) $ 2.700
 • Internasjonale studenter (på studentvisum)
 • Per modul (10-ukers sikt) $ 3000
 • Påmelding i 4 moduler (4 vilkår = 1 år) $ 11 400
 • Påmelding i 5 moduler (5 vilkår = 15 måneder) $ 14,100

Merk: Høgskolen forbeholder seg retten til å endre avgift før starten av hvert studieår.

Ressursgebyrer

En ressursavgift for hver modul inngår i studieavgiftene. Dette brukes til å kjøpe New English File Student Book (Oxford University Press), samt andre ressurser og utstyr som vil bidra til språkutvikling av studenter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurs fra Unity College Australia »

Sist oppdatert July 29, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
Duration
10 uker
Deltid
Heltid studier
Pris
2,700 AUD
Australske studenter: Per modul (10 uker sikt) $ 2.700 / Internasjonale studenter (på studentvisum): Per modul (10 ukers periode) $ 3000 Innmelding i 4 moduler (4 vilkår = 1 år) $ 11 400 Innskriving i 5 moduler måneder) $ 14,100
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

jan. 2020