Navarro College er en to års college ligger i Corsicana, Texas USA. I tillegg til over 35 faglige og tekniske programmer, tilbyr Navarro College English Language Institute også engelskspråklig opplæring til internasjonale studenter. Navarro College har vært vertskap for internasjonale studenter i over 35 år. Studentlegemet er ganske variert med over 36 land representert.

Navarro College English Language Institute tilbyr engelskspråklig opplæring av høyeste kvalitet, der internasjonale studenter kan lære seg sitt fulle potensiale, utvikle en dypere mestring av det engelske språket, og en dypere forståelse av USAs kultur og skikker. Kursene hjelper studentene til å forberede seg til lavere eller høyere studier på et amerikansk universitet. Navarro College tilbyr garantert opptak til sine høyskoleklasser til internasjonale studenter som fullfører det engelske språkinstituttet.

For å oppnå engelskspråklige ferdigheter tilbyr Navarro College nybegynner-, mellom- og avansert kurs i akademisk skriving og grammatikk, muntlig kommunikasjon (lytting og snakk) og amerikansk språk og kultur. Vårt intensive engelskspråklige program lærer raskt studenter fra begynnende til avansert nivå strukturert ferdighetsbygging og høytstående samtaler for strenge faglige forberedelser og karriereberigelse.

Navarro College English Language Institute tilbyr kurs til internasjonale studenter i alderen 18 år og eldre gjennom hele året. Ferdighetsprøving ved begynnelsen av programmet vil avgjøre studentenes klasseplassering. Kursene er undervist i åtte ukers økter med en undervisning på ca $ 2400 for hvert semester. På campus bolig er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Alle som er interessert i å søke på det engelske språkinstituttet, bør kontakte kontor for internasjonale programmer på + 1-903-875-7425.

registrering Frister

  • Faller jeg 15. juli
  • Høst II 15. september
  • Våren 15. november
  • Vår II 15. februar
  • Sommersesjon 15. april
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
2,400 USD
per semester
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato