Entreprenørskap, Innovasjon og næringsliv i Israel - vårsemesterprogram

Tel Aviv University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Entreprenørskap, Innovasjon og næringsliv i Israel - vårsemesterprogram

Tel Aviv University

Handle om

Er du klar for en global karriere? Kom til TAU International og bli med i vårt Entrepreneurship, Innovation and Business Program for å åpne porten til din globale karriere. Vi tilbyr den perfekte innstillingen både i klasserommet og de riktige tilkoblingene for innstillinger utenfor klasserommet. Dette programmet gir deg reell erfaring, entreprenørskap og faglig veiledning som vil hjelpe deg med å lykkes. Ved å velge å studere midt i Midtøsten, i et land som kalles Start-Up Nation, og ved å bo i Tel Aviv, Israels økonomiske og teknologiske hovedstad, vil du bli nedsenket i en verden av innovative ledere og trailblazing selskaper.

Bli med i israelske og internasjonale bedriftsstudenter ettersom du tar undervisning på engelsk av Israels ledende bedriftsakademikere og fagfolk. I tillegg til kjernekursene tar du også hebraiske språkklasser for å sikre sosial komfort og nedsenking.

Programmet drives i samarbeid med TAUs Coller School of Management. Den verdensberømte skolen forbereder studentene med metodene og ferdighetssettet de trenger for å lykkes i dagens forretningsverden.

Programmet støttes av StarTau Entrepreneurship Center, TAUs non-profit organisasjon som utdanner og mentorer aspirerende entreprenører og forbinder dem med israelske bedrifter.

Curriculum

Studentene tar følgende kjernekurs, samt to valgfag fra TAU-studiet i utlandet.

Følgende kurs er obligatoriske:

 • Entreprenørskap fra AZ - Ms. Maayan knafo 1221.8000.01
 • Innovasjon - Teori og praksis - Dr. Eyal Binyamin 1221.8004.01
 • Prosjektteamforvaltning - Dr. Vered Holzmann 1221.8007.01

Følgende er anbefalt kurs fra TAU studie utlandet katalog:

 • Forretningsetikk - Dr. S. Smila-Sened 2120.0100.03

Bortsett fra klassene, vil du også ha mulighet til å besøke og besøke forskjellige israelske selskaper og startups på organiserte utflukter. Dette vil hjelpe til med å forbinde klasserommet og den profesjonelle verden og vil vise deg hvorfor Israel regnes for å være oppstartsnasjonen. Du vil også få kontinuerlig veiledning fra StarTAU, samt ha mulighet til å oppleve arbeidsstyrken fra innsiden ved å ha en praktikplassering, og dette alternativet vil erstatte en klasse i læreplanen.

kostnader

 • Søknadsgebyr *: $ 60
 • Undervisning: $ 9,250
 • Ulpan: $ 1,450
 • Boliger: $ 3000
 • Totalt **: $ 13.760

* Søknadsgebyr kan ikke refunderes

** Prisene er relevante for bekreftelser innen nevnt frist. Prisene for boliger over fristen kan være høyere

Undervisning inkluderer akademiske avgifter, tilgang til campusbiblioteker, faglige turer gjennom året, helseforsikring og medlemskap i Studentunionen.

Stipendier og finansiering

TAU International er forpliktet til å gjøre utdanning tilgjengelig for alle studenter, uavhengig av deres økonomiske bakgrunn. Flere finansieringskilder er tilgjengelig, inkludert behovsbasert opplæringshjelp, forsinkede betalingsplaner, og eksterne og interne stipendier. Du kan se vårt skreddersydd stipend og finansieringsinformasjon basert på din spesifikke opprinnelse her. Du kan også finne mer detaljert informasjon her, vi oppfordrer deg til å søke.

Programmet støttes også av Masa Israel Journey (et fellesprosjekt av Israels regjering og det jødiske byrået for Israel), stipend og stipend er tilgjengelig for de som er kvalifiserte. For å finne ut mer og å søke, vennligst besøk Masa Israel.

Opptak

Dette programmet er generelt for næringsliv, ingeniørfag, økonomi eller vitenskapsutdannede som har gjennomført minst ett studieår. Studenter som er interessert i å bli med dette programmet som fokuserer på sine studier på andre felt, er også velkommen til å søke.

Dette programmet tilbys for øyeblikket kun i løpet av vårsemesteret. program datoene er fra midten av januar til slutten av mai.

valgbarhet

Studier i utlandet programmer på TAU International er åpne for utdannede studenter påmeldt på akkreditert høyere utdanningsinstitusjoner utenfor Israel. Vanligvis gjelder minimum GPA på 80 på en skala på 100, 3,0 på en skala på 4,0 eller tilsvarende.

Ulpan Krav

Studenter som ikke er svært dyktige i skriftlig og talt hebraisk, vil bli pålagt å melde seg på en intensiv hebraisk kurs kalt Ulpan før semesterstart. Når du søker om et studie i utlandet, vil du automatisk bli innlagt i det tilsvarende Ulpan-programmet (enten sommer eller vinter), med mindre du gir bevis på hebraisk språkferdighet med søknaden din.

Søknadsprosess

Søknadene sendes inn på nettet. En komplett søknad består av en innsendelse av alle nødvendige dokumenter i et vedlegg til den elektroniske søknaden.

Rulleopptak: Søknadene blir gjennomgått etter hvert som de er fullført, og du vil bli kontaktet med en opptaksbeslutning så hensiktsmessig som mulig. I noen tilfeller vil du bli kontaktet for å arrangere et intervju, som kan holdes enten personlig i Tel Aviv eller via telefon eller Skype.

Søknadsdokumenter

 • Offisielle transkripsjoner fra alle høyere utdanningsinstitusjoner deltok, inkludert en kopi av alle mottatte diplomer.
 • Personlig essay
 • Din personlige essay gir opptakskomiteen muligheten til å bli kjent med deg: dine faglige interesser, livserfaring og personlighet. Essay-instruksjoner vil vises i den elektroniske applikasjonen; Vi anbefaler på det sterkeste å skrive og lagre essayene dine i et eget dokument før du sender dem inn
 • To anbefalingsbrev
 • Demonstrated Command of English: Alle søkere må bevise at deres engelskspråklige ferdigheter er validert gjennom en TOEFL eller IELTS eksamen. Prøver må tas før søknadsfristen, og offisielle poeng må sendes direkte til TAUs internasjonale kontor av testbyrået. TAU Internationals ETS-kode er 7704. TOEFL-test (minimumspoengsum: skriftlig 582, datamaskinbasert 223 eller iBT 89) IELTS-test (minimumscore: 6,5). Unntak: Studenter med grunnskole og videregående opplæring i Australia, Canada, Storbritannia, Irland, New Zealand eller USA er unntatt fra dette kravet. Vær oppmerksom på at studenter som ble født i et av disse landene, men som ble utdannet andre steder, fortsatt vil være pålagt å tilfredsstille engelskkunnskapskravet for å fullføre søknaden.
 • Bevis for hebraisk språkferdighet, hvis relevant
 • Helseerklæringsskjema
 • Medisinsk form
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Duration
Varighet
1 semester
Heltidsstudier
Price
Pris
9,250 USD
Information
Deadline
Locations
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen