Eté kurs for utenlandske studenter (lære fransk i Frankrike)

Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Eté kurs for utenlandske studenter (lære fransk i Frankrike)

Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Organisering av kurs sommerkurs for utenlandske studenter tilbyr programmer tilpasset alle nivåer, fra nybegynner til avansert, student, lærer eller andre profesjonelle.

Dette er grunnen til at en plassering test er organisert mandagen ankomst. Etter dette vil du bli tildelt en gruppenivå. Hver gruppe består av maksimalt 15 personer.

En avsluttende eksamen er organisert på slutten av den tredje og den fjerde uken (holder A og B bare). Resultatene kan valideres i læreplanene for universitetsstudenter som vi har en partnerskapsavtale. I dette tilfellet er en uttalelse av enkelttoner etablert på forespørsel i fransk og / eller engelsk. For alle deltakerne, utstedes vitnemål.

Alle kurs blir undervist av professorer fra universitetet og spesialiserte lærere i "fransk som fremmedspråk." Tilretteleggere komplett trening og servicetilbud.

Høyre campus, hvor kurs holdes.

Morning Fra 09:00 til 12:00, jobber med oppgaver tilpasset din kunnskap om det franske språket.

Avhengig av plasseringstestresultater, vil du bli tildelt en gruppenivå som tilsvarer det felles europeiske rammeverket for Language Teaching (CEFR): 6 nivåer fra A1 til C2, et nivå av funn (A1), en middels nivå (A2), en middels avansert nivå (B1), avansert nivå (B2), en autonom nivå (C1) og et høyt ferdighetsnivå i fransk (K2).

Gruppe A1: Dette nivået er for studenter som ikke har kjennskap til det franske språket. Du vil lære å kommunisere på en meget enkel måte å forstå og bruke uttalelser fra hverdagen: hilse, presentere deg selv, introdusere noen, stille spørsmål ...

Gruppe A2: Dette nivået er for studenter som allerede har franske språkferdigheter (ca 60t kurs). Du vil lære å forstå enkle dialoger om miljøet (på stasjonen, restauranten ...) og å uttrykke deg selv på dine aktiviteter (snakk om deg selv, beskrive ...) Gruppe B1 / B2: Dette nivået s 'for studenter som allerede har litt flyt i fransk. Du consoliderez dine ferdigheter i forståelse og muntlig og skriftlig uttrykk (gi råd, dele en opplevelse eller hendelse, spontant delta i en diskusjon ...) C1 / C2 Gruppe: Dette nivået er for studenter som har god beherskelse av språket. Det vil tillate deg å utdype din kunnskap og utvikle både språklig og kulturelt. Du lærer å uttrykke deg på komplekse temaer i et klart og godt strukturert måte og gjøre bruk av organisatoriske mønstre, kontakter og sammenhengende enheter. Du vil oppdage de store forfatterne av fransk litteratur (opplysning, moderne litteratur), vil du diskutere og vil bytte på den franske politiske, økonomiske og sosiale nyheter (Media og presse fransk), vil du nærmer deg språket i loven og Forretninger (rettferdighet, arbeidsrett, sosial beskyttelse ...). Eksempel: Språket i loven og forretningsmiddager Middager er opptatt med ulike aktiviteter å velge mellom i henhold til ditt nivå: 2 forelesninger (en i fransk, ett på engelsk) på fag som historie, maleri, kino, økonomi, nasjonale og internasjonal politikk, europeiske institusjoner, musikk ...

Språk workshops: Elevene deles i små diskusjonsgrupper. Lærere lede disse gruppene der alles deltakelse utbes av spill, korte nyhetsemner, mini debatter, oppgaver å løse, utganger, i en resolutt interaktiv tilnærming.

En teaterverksted klassen frammøte sertifikat utstedt ved slutten av oppholdet, og et diplom, behørig bemerket, er gitt til hver student: Det er en grad fra sommerkurs for utenlandske studenter; Dette er ikke en universitetsgrad.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 - 4 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
1,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Nancy, Grand Est
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Frankrike - Nancy, Grand Est
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen