Les den offisielle beskrivelsen

Hva du vil lære:

  • Hvordan organisasjoner oppretter og støtter atmosfære av tillit. Hvordan etikk påvirker din personlige og profesjonelle liv. Hvilken rolle du spiller i å koble din virksomhet til en voksende følelse av fellesskap ansvar. Finnes det en bedre måte å kombinere organisatoriske og personlige verdier i tjeneste for kunden?
  • Opprett nye verktøy for å fremme tillit
  • Generer konsekvent forretningsskikk til de høyeste etiske standarder
  • Skape vinn-vinn avtaler og ledelse handlingsplaner
  • Forstå verdien av co-kjøringen prosess

Lengde:

Fem - halv dag økter av klasseromsundervisning.

Formålet med dette kurset:

Bryte gjennom troen på moralske valg er drevet av omstendigheter, organisasjonskultur, short-vilkår behov og aksjonær forventninger. Bli myndighet til å treffe verdi kjørt beslutninger på alle nivåer i organisasjonen. Lær ekte moralsk atferd er forankret i den enkelte og er basert på universelle prinsipper, gjensidig gevinst og en ånd av uavhengighet.

Om Seattle Forskning Partners, Inc.

Seattle Forskning Partnere oppfyller læringsbehov av ledere, veiledere, og individuelle bidragsytere i organisasjoner. Enten du eier en liten bedrift, en menneskelig ressurs profesjonell, en avdelingsleder eller en toppleder, er vår PEAK Learning Program ™ designet for å tilby deg topp kvalitet læring og utvikling erfaringer.Vi er lærere og næringslivsledere forpliktet til full utvikling av fagfolk uansett deres felt eller bransje. 
 


Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurs fra Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
5 dager
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato