Les den offisielle beskrivelsen

CCSS kjører en svært vellykket ett års program for GCSE studenter. Vi tilbyr et bredt spekter av emner som gir studentene en variert og balansert læreplan. Matematikk, engelsk og realfag er obligatorisk på dette kurset.

Studentene tar vanligvis mellom fem og sju fag, avhengig av deres bakgrunn og fremtidige planer. Denne tilnærmingen gir opplevelsen av en rekke akademiske disipliner før du velger hvilke fag å studere på A-nivå programmet.

Personlig, sosial og helseutdanning (PSHE) er en viktig del av utdanningen for våre yngre studenter og dette er vevet sammen i GCSE programmet.

Hvem velger en GCSE program på CCSS?

  • Britiske studenter som, etter å ha fullført ni år eller 10. årstrinn ved lokale skoler føler at de vil dra nytte av våre små klasse størrelser og personlig oppmerksomhet eller fra vår omfattende emne rekkevidde.
  • Studenter som har familier planlegger å flytte til Cambridge, og som søker en første klasse, suksess-fokusert bestemmelsen.
  • Internasjonale studenter som ønsker å forberede seg på A-nivå kurs.
  • Kontinuasjon studenter som ikke har utført, så vel som de håpet og ønsker å gjenerobre GCSE for å forbedre karakterer og få et solid grunnlag for videre utdanning.
  • Studenter som ønsker å bygge videre på GCSE suksess ved raskt å få flere avgangseksamen i nye fag som vil åpne dører til en lys fremtid.

individuell støtte

Med en gjennomsnittlig klassestørrelse på seks, får du sterk individuell oppfølging. Vår leder for GCSE har en god forbindelse med studentene, vil du møte hver dag for å holde et tett øye med din fremgang og prestasjon.

Nåværende GCSE kurs inkluderer: Matematikk, engelsk litteratur, engelsk språk, engelsk som andrespråk, fransk, geografi, historie, Bedriftslære, kunst, biologi, kjemi og fysikk.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Cambridge Centre for Sixth-Form Studies »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
23,000 GBP
Skolepenger 2016-17
Deadline