Ett års kurs i global design

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ett års kurs i global design

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Dette programmet er undervist på engelsk

Den Ett års kurs i Global Design er rettet til alle som er interessert i å få en innføring i flere disipliner design (produkt, interiør, mote, grafisk, reklame og markedsføring), og det er en hjelp for studenter i valg som vil bli deres karriere. Gjennom hele året studentene tilegne seg det essensielle om etablering og utforming.

Den skapte verden er i endring, design er blitt en smeltedigel av disipliner og deres praksis blir liberalisert. Det tverr tilnærming er en del av en blanding prosess av de anvendelsesområder av cretivity. Denne hybrid utdanning tar imot studenter til en åpen studie plan med klare intensjoner: piquing sin nysgjerrighet, utvikle kreativitet og oppdage flere uttrykk for design.

Hvorfor studere ett års DESIGN Kurs i Barcelona?

Den årlige kurs i Global Design introduserer studentene til fagområdene produktdesign, interiørdesign, klesdesign, grafisk design, reklame og markedsføring, og dykker ned i uttrykket av cretivity og utvikling av allsidighet og fleksibilitet. Dette kurset foregår innenfor flerkulturell kontekst av IED Barcelona, ​​som har som mål å gi kunnskap utover grensene for bestemte felt, oppmuntre og gi de naturlige ferdigheter, felles for alle studenter, samtidig som de lærer om andre disipliner og koblingene mellom dem alle. Videre IED Barcelona jevnlige konferanser, seminarer, foredrag og aktiviteter som involverer fremragende fagfolk fra alle felt av design som hjelper elevene til å engasjere seg med dynamikken i tverrfaglighet

Objetives

Formålet med årsstudiet i Global Design er læren om grunnleggende av skaperverket, både teoretiske og praktiske plan, for å få en bred utdanning som gjør studentene 'innlemmelse i ulike disipliner. Kurset utdanner studentene til å bli i stand til å skape et konsept og uttrykke en idé gjennom flere disipliner.

Metodikk

Kurset vil bli utviklet i tre moduler:

  • Atheoretical modulen for å tilegne seg faglig kunnskap
  • En praktisk modul for å skaffe seg teknikker
  • En modul for tverrfaglige prosjekter

studentens profil

Den ettårig studium i Global Design er adressert til alle som er interessert i å få inn fagområdene produktdesign, interiørdesign, klesdesign, grafisk design, reklame og markedsføring, og hjelpe dem til å velge den veien de ønsker å bli deres karriere. I løpet av dette året, vil studentene tilegne seg det vesentlige av etablering og utforming.

Også på slutten av kurset skal studentene kan lage sin egen arbeidsmappe, et viktig verktøy i verden av design for å bryte seg inn i arbeidslivet med flere garantier. Nevnte portefølje fanger de praktiske evnene til en designer, som kan vise det til fremtidige kunder eller andre design skoler eller institusjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
14,000
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen