Les den offisielle beskrivelsen

Løpet av et år kompetanse innen produktdesign er strukturert som følger: integrert syklus av forelesninger med arbeid, prosjekter og workshops. Studentene får en konsekvent kulturell bakgrunn, metode og praksis for å kunne delta i Master of Industrial Design innenriks.

BESKRIVELSE OG MÅL

Den ettårig kurs i Product Design har som mål å gi en helhetlig trening og tekniske designere til å arbeide innen produkt- og interiørdesign, sistnevnte med fokus på boligarealer, offentlige og kommersielle. Programmet tilbyr en solid teoretisk base som er ervervet metodiske verktøy som er nødvendige for utvikling og gjennomføring av et prosjekt. Kurset gir også kurs i grunnleggende design som tar sikte på å konsolidere historiske og kulturelle kunnskap, samt å hjelpe profesjonelle til å bygge et konseptuelt rammeverk som dekker den tekniske siden, teori og fysiologi av miljøer. Forslag klasser gi kandidaten kravene til å bli en Master eller en spesialisert kurs som er koblet til den grenen av industriell design eller interiør.

VARIGHET

Kurset varer ett studieår fra oktober til juli. Oppmøte er obligatorisk, heltids klasser samt deltakelse i forelesninger, laboratorier, verksteder og besøk.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Scuola Politecnica di Design SPD »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato