Les den offisielle beskrivelsen

Det ettårige kurset i Global Design er rettet mot alle som er interessert i å få en introduksjon til de ulike disipliner innen design (produkt, interiør, mote, grafikk, reklame og markedsføring), og det er en hjelp for elevene å velge hvilke som vil bli deres karriere. Alle i løpet av året skaffer studentene grunnleggende grunnlag for oppretting og design.

Skapelsesverdenen endrer seg, design blir en smeltedigel av disipliner og deres praksis blir liberalisert. Tverrfaglig tilnærming er en del av en blandingsprosess av anvendelsesområder for kreativitet. Denne hybridutdanningen ønsker studenter velkommen til en åpen studieplan med klare hensikter: å pusse på nysgjerrighet, utvikle kreativitet og oppdage flere uttrykk for design.

Hvorfor studere det ettårige designkurset i Barcelona?

Det årlige kurset i Global Design introduserer studenter til disipliner innen produktdesign, interiørdesign, mote design, grafisk design, reklame og markedsføring og delves i uttrykk for kreativitet og utvikling av allsidighet og fleksibilitet. Dette kurset tar plass i den multikulturelle konteksten til IED Barcelona, hvis mål er å gi kunnskap utover grensene til bestemte felt, oppmuntre og gi de naturlige ferdighetene, felles for alle studenter, mens de lærer om andre disipliner og sammenhengen mellom dem alle. Videre planlegger IED Barcelona regelmessig konferanser, seminarer, presentasjoner og aktiviteter som involverer fremragende fagpersoner fra alle fagområder som hjelper elevene til å bli involvert i dynamikken i tverrfaglighet.

Mål

Målet med det ettårige kurset i Global Design er å undervise i grunnlag for å skape, både på teoretisk og praktisk nivå, for å få en bred utdanning som gjør det mulig for studenter å integrere seg i ulike fagområder. Kurset lærer elevene å kunne skape et konsept og uttrykke en ide gjennom flere disipliner.

metodikk

Emnet skal utvikles i tre moduler:

  • En teoretisk modul for å skaffe faglig kunnskap
  • En praktisk modul for å skaffe seg teknikker
  • En modul for tverrfaglige prosjekter

Studentprofil

Det ettårige kurset i Global Design er rettet mot alle som er interessert i å komme inn i disiplene innen produktdesign, interiørdesign, mote design, grafisk design, reklame og markedsføring, og hjelpe dem å velge veien de ønsker å bli sin karriere. I løpet av dette året skal studentene skaffe seg grunnlaget for opprettelse og design.

I slutten av kurset kan studentene også lage sin egen arbeidsportefølje, et viktig verktøy i verden av design for å bryte inn i profesjonelt liv med flere garantier. Den nevnte porteføljen fanger opp den praktiske evnen til en designer, som kan vise den til fremtidige kunder eller andre designskoler eller institusjoner.

Program undervist i:
Engelsk

Se 25 flere kurs fra IED – Istituto Europeo di Design Barcelona »

Sist oppdatert January 26, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
14,000 EUR
Deadline
sep. 1, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
sep. 1, 2020
Søknadsfrist
sep. 1, 2019

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
sep. 1, 2019
Sluttdato
sep. 1, 2020