Ett års kurs i global design

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ett års kurs i global design

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

DETTE PROGRAMMET SKRIFTES PÅ ENGELSK

Det ettårige kurset i Global Design er rettet mot alle som er interessert i å få en introduksjon til de ulike disiplene innen design (produkt, interiør, mote, grafikk, reklame og markedsføring), og det er en hjelp for studenter å velge hvilken som vil bli deres karriere. Alle i løpet av året skaffer studentene grunnleggende grunnlag for oppretting og design. Skapelsesverdenen endrer seg, design blir en smeltedigel av disipliner og deres praksis blir liberalisert. Tverrfaglig tilnærming er en del av en blandingsprosess av anvendelsesområder for kreativitet. Denne hybridutdanningen ønsker studentene velkommen til en åpen studieplan med klare hensikter: å pusse sin nysgjerrighet, utvikle kreativitet og oppdage flere uttrykk for design.

HVORFOR STUDER ÉTÅR DESIGNKURSEN I BARCELONA?

Det årlige kurset i Global Design introduserer studentene til disipliner innen produktdesign, interiørdesign, mote design, grafisk design, reklame og markedsføring og delves i uttrykk for kreativitet og utvikling av allsidighet og fleksibilitet. Dette kurset tar plass i den multikulturelle konteksten til IED Barcelona, ​​hvis mål er å gi kunnskap utover grensene for bestemte felt, oppmuntre og gi de naturlige ferdighetene, felles for alle studenter, mens de lærer om andre disipliner og sammenhengen mellom dem alle. Videre planlegger IED Barcelona regelmessig konferanser, seminarer, presentasjoner og aktiviteter som involverer fremragende fagfolk fra alle designområder som hjelper elevene til å bli involvert i dynamikk av tverrfaglighet

Mål

Målet med det ettårige kurset i Global Design er å undervise i grunnlag for å skape, både på teoretisk og praktisk nivå, for å få en bred utdanning som gjør det mulig for studenter å integrere seg i ulike fagområder. Kurset lærer elevene å kunne skape et konsept og uttrykke en ide gjennom flere fagområder.

metodikk

Emnet skal utvikles i tre moduler:

  • Atheoretisk modul for å skaffe faglig kunnskap
  • En praktisk modul for å skaffe seg teknikker
  • En modul for tverrfaglige prosjekter

Studentprofil

Det ettårige kurset i Global Design er rettet mot alle som er interessert i å komme inn i disiplene innen produktdesign, interiørdesign, mote design, grafisk design, reklame og markedsføring, og hjelper dem å velge veien de ønsker å bli sin karriere. I løpet av dette året vil studentene skaffe seg grunnlaget for opprettelse og design. I slutten av kurset kan studentene også lage sin egen arbeidsportefølje, et viktig verktøy i designens verden for å bryte inn i det profesjonelle livet med flere garantier. Den nevnte porteføljen fanger opp den praktiske evnen til en designer, som kan vise den til fremtidige kunder eller andre designskoler eller institusjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert September 30, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
14,000
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen