Filter
Etterutdanning Diplom
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer Postgraduate Diplomkandidat programmer i Byggeteknikk 2019/2020

Akademiske institusjoner ofte tildele en hovedfagsutdanning til studenter som har fullført spesifikke arbeidskrav. I de fleste tilfeller er dette diplomet ment for studenter som allerede har fullført en bachelorgrad og søker ytterligere ferdigheter.

Mange som ønsker en høyere utdanning innen ingeniørvitenskap får senere karrierer som sivilingeniører, noe som innebærer arbeid med å skape og vedlikeholde sivile strukturer. Dette skjer både i den offentlige og private sektoren.  

Postgraduate Diplomkandidat i Byggeteknikk

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Byggeteknikk

Institute of Technology Sligo

Dette online deltidsprogrammet tar sikte på å forberede ingeniørutdannede, inkludert kommunale ingeniører, konsulenter og entreprenører med kunnskap, ferdigheter og kompe ... [+]

Dette online deltidsprogrammet tar sikte på å forberede ingeniørutdannede, inkludert kommunale ingeniører, konsulenter og entreprenører med kunnskap, ferdigheter og kompetanser som kreves for en akkreditert forskerutdanning i vei- og transportteknikk.

Diplomutdanningen består av to deltidsmessige blandede læringsfaser (år), med fase 1 bestående av semester 1 og 2, der temaet er veibyggingsteknikk og nettverksadministrasjon. Fase 1 er ekvivalent med L9 Postgraduate Certificate i Road Maintenance Engineering & Network Management i trinn 2 (semester 3 og 4), fokus er på vei design og konstruksjon. Den generelle ytelsen bidrar til prisen. Læringen er en blanding av online forelesninger, workshops på campus og prosjektoppgaver.... [-]

Irland Sligo
September 2020
Engelsk
Deltid
2 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk