$close

Filtre

Se resultater

2 Postgraduate Diplomkandidat programmer i Digital design 2022

De som ønsker å finne nye muligheter i karrieren deres, kan vurdere å skaffe seg et doktorgradsstudium. Dette er et programalternativ som gjør det mulig for studentene å utforske et bestemt tema mer i dybden. Hva er et doktorgradsstudium i digital design? Dette diplomet gir studentene muligheten til å lære mer om designprosessen, historien og teoretiske skift. For å gjøre dette kan fors… Les mer

De som ønsker å finne nye muligheter i karrieren deres, kan vurdere å skaffe seg et doktorgradsstudium. Dette er et programalternativ som gjør det mulig for studentene å utforske et bestemt tema mer i dybden.

Hva er et doktorgradsstudium i digital design? Dette diplomet gir studentene muligheten til å lære mer om designprosessen, historien og teoretiske skift. For å gjøre dette kan forskere fullføre flere kurs, for eksempel designprosessen, beregningsdesign, typografistudio, todimensjonalt design, nettopprettelse, kreativ praksis med informasjonsteknologi, dataprogrammering, lyddesign, animasjon og karakteranimasjon. Programinstruktører kan også lære deltakere om 3D modellering, komposisjon, rigging teknikker og prinsipper, styring av digitale medier og digital video produksjon.

Å ha de rette ferdighetene er viktig når studentene forbereder seg på å fremme karrieren. Mens du forfølger dette diplomet, kan ferdigheter som økt kreativitet, besluttsomhet og arbeidsmoral bli utviklet og være gunstig for forskere.

Å tjene en digital design uteksaminert eksamen tar ca to år. Studentene kan se over hele verden for tilgjengelige programmer som oppfyller sine spesifikasjoner. Etter å ha funnet noen få skoler som er av interesse, bør interesserte personer kontakte dem for å lære om varierende kostnader.

De med dette utdanningsnivået på dette feltet kan finne flere karrieremuligheter. Studentene bør se på dem for å lære mer om hva som er mulig etter å ha videreført utdanningen. Jobbtitler i digital design er animator, 3D-kunstner, kreativ direktør, multimediakunstner, webdesigner, grafisk designer, kunstdirektør, kunstner, produkt- eller industridesigner, kreativ direktør, video- og filmredaktør, markedsføringsleder og digital markedsfører.

De som er interessert i digital design, ønsker å holde seg skarpe og på toppen av feltet, og et doktorgradsutdanning kan være nyttig både på utdanning og faglige arenaer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
ESPM – Brasil
São Paulo, Brasil

Postgraduate-kurset i kommunikasjon og digital design har som mål å trene deltakerne til å oppfylle kravene fra det 21. århundre, innen kommunikasjon og digital design. Det læ ... +

Postgraduate-kurset i kommunikasjon og digital design har som mål å trene deltakerne til å oppfylle kravene fra det 21. århundre, innen kommunikasjon og digital design. Det lærte innholdet gjør det mulig for studenten å mestre konseptene som er involvert i temaet og dets bruk som et viktig verktøy for selskaper. -
Etterutdanning Diplom
Deltid
3 semestre
Portugisisk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 
RUBIKA
Valenciennes, Frankrike

Denne unike spesialisering i Frankrike som mål å gi næringslivsorganisasjoner, prosjektledere med ansvar for designprosessen på operasjonelt og strategisk plan.

Denne unike spesialisering i Frankrike som mål å gi næringslivsorganisasjoner, prosjektledere med ansvar for designprosessen på operasjonelt og strategisk plan. -
Etterutdanning Diplom
Fulltid
2 år
Fransk
Campus