$close

Filtre

Se resultater

Postgraduate Diplomkandidat programmer i Industridesign 2022

Å arbeide med et doktorgradsstudium kan hjelpe studenter som de ser for å fremme sin utdanning i sitt valgte felt. Dette alternativet gir studentene mer detaljert informasjon om emnet for en dypere forståelse. Hva er et doktorgradsstudium i industrielt design? Studentene starter vanligvis denne type program som tar flere klasser om designfundament. Etter å ha fått et sterkt fundament på de… Les mer

Å arbeide med et doktorgradsstudium kan hjelpe studenter som de ser for å fremme sin utdanning i sitt valgte felt. Dette alternativet gir studentene mer detaljert informasjon om emnet for en dypere forståelse.

Hva er et doktorgradsstudium i industrielt design? Studentene starter vanligvis denne type program som tar flere klasser om designfundament. Etter å ha fått et sterkt fundament på dette emnet, kan klasser inkludere designforskning, strategier for industriell design, designmedier om industriell design, prosesser og materialer for industriell design, mellom industriell design, profesjonell praksis innen industriell design, samarbeidsdesign og avansert industriell design . Studentene kan også ta valgfag, for eksempel arkitekturhistorien, bygget miljømessig bærekraft, bygget miljøutkast eller introduksjon til grafisk design.

Et eksamensbevis i dette emnet bidrar til å sikre at studentene er bedre forberedt på arbeidskraften ved å bidra med kompetanseutvikling, for eksempel bedre kritiske tenkningevner. Studentene lærer også å jobbe bedre i et lag og utvikle spesifikke industrielle design ferdigheter, som for eksempel bærekraftige designmetoder.

Studentene bruker vanligvis omtrent ett år på å jobbe mot et industridesign for høyere utdanning. Studentene kan utforske flere internasjonale skoler for å finne det programmet som passer best til deres behov. Sørg for å ringe interessante skoler for detaljerte kostnader og finansiell informasjon, siden den varierer sterkt.

Når noen har fått dette diplomet, kan de oppleve at de er i en høyere etterspørsel på bestemte felt, for eksempel kunst, forretninger og undervisning. Dette utdanningsnivået kan forberede studentene på et mangfoldig utvalg av jobbtitler.Disse kan omfatte industriell designer, mekanisk designingeniør, 3D industridesigner, ledende designer, tilknyttet designer, industriell designentreprenør, industriell produktdesigner, og profesjonell industridesigner.

Et diplom i industriell design gir studentene et unikt og omfattende perspektiv på dette feltet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
RUBIKA
Valenciennes, Frankrike

Denne unike spesialisering i Frankrike som mål å gi næringslivsorganisasjoner, prosjektledere med ansvar for designprosessen på operasjonelt og strategisk plan.

Denne unike spesialisering i Frankrike som mål å gi næringslivsorganisasjoner, prosjektledere med ansvar for designprosessen på operasjonelt og strategisk plan. -
Etterutdanning Diplom
Fulltid
2 år
Fransk
Campus