$close

Filtre

Se resultater

Postgraduate Diplomkandidat programmer i Interiørdesign 2022

Postgraduate diplomer er utformet for å gi studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad med ytterligere kunnskap og utdanning i et emne. Disse eksamensbevisene tar vanligvis mindre tid å fullføre enn en full mastergrad eller doktorgradsprogram, og de kan potensielt føre til høyere betalende jobber. Hva er et utdannet diplom i interiørdesign? Studien av interiørdesign fokuserer på… Les mer

Postgraduate diplomer er utformet for å gi studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad med ytterligere kunnskap og utdanning i et emne. Disse eksamensbevisene tar vanligvis mindre tid å fullføre enn en full mastergrad eller doktorgradsprogram, og de kan potensielt føre til høyere betalende jobber.

Hva er et utdannet diplom i interiørdesign? Studien av interiørdesign fokuserer på funksjonalitet og estetisk utforming av innemiljøer. Vitenskapsmenn som tjener et doktorgradsstudium i dette feltet, kan videreutvikle teknisk kunnskap om konseptdesign for bruk i næringsbygg eller husbygg. Kursene kan omfatte studier av byggematerialer, funksjonalitet, sosial innflytelse og miljøspørsmål knyttet til interiørdesign. Noen studenter er i stand til å velge kurs om interiørdesign, som markedsføring og kommersialisering.

Fordeler ved å studere interiørdesign utover en bachelorgrad kan inneholde en økning i kritisk tenkning ferdigheter som er nødvendige for funksjonelle interiører. Interiørdesignstudenter er ofte svært oppsiktsvekkende og arbeider godt selvstendig.

Mens mange kandidatgrader tar to eller tre år å fullføre, kan noen ganger en doktorgradsutdanning ta mindre tid. Avhengig av programmets varighet og universitetsundervisningen kan kostnaden for å tjene en doktorgradsutdanning variere.

Studenter med utdanning i interiørdesign kan forfølge karrierer i kommersielle, kunstneriske og innenlandske næringer. Interiørdesign studenter kan ofte krysse over i tekstil- eller møbelindustrien, og enkelte programdeltakere bruker sin utdanning til å jobbe for arkitekter eller renoveringsfirmaer. Bedrifter og forhandlere søker ofte visuelle merchandisers med en interiørdesign for å hjelpe markedet og markedsføre sine merker. Det er til og med karrieremuligheter i film- og teaterindustrien for satt dressers og scenedesignere.

For de som søker en karriereendring eller videreutdanning, kan de utforske flere universitetseksamener over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
BAU, Centro Universitario de Artes y Diseño de Barcelona
Barcelona, Spania

Mestre og spesialisere seg på utforming av sunne miljøer for å forbedre folks velvære. Måten vi lever i indre rom er i konstant transformasjon. Et av aspektene som blir mer og ... +

Mestre og spesialisere seg på utforming av sunne miljøer for å forbedre folks velvære. Måten vi lever i indre rom er i konstant transformasjon. Et av aspektene som blir mer og mer integrert og etterspurt i dette feltet er å oppnå sunne og giftfrie interiørmiljøer . Interiørdesign har en presis innvirkning på den direkte kontakten som innbyggerne har med rommet som omgir dem. Av denne grunn har det å få inngående kjennskap til aspektene knyttet til et sunt habitat blitt en nøkkelkompetanse for fagfolk som jobber eller ønsker å spesialisere seg innen dette designfeltet. Postgraduate Degree in Design of Healthy Environments tilbyr kunnskapen og verktøyene som trengs for å skape rom som omfatter, i vid forstand, velvære og helse. Strukturen til programmet er organisert i fire moduler som dekker et bredt spekter av aspekter av "helse" knyttet til utformingen av interiørrom, med sikte på å oppnå en helhetlig visjon. Denne brede oppfatningen vil inkludere så forskjellige aspekter som stråling, toksisitet, patologiske midler knyttet til design, biokonstruksjon og tradisjonelle materialer. Denne kunnskapen vil bli supplert med case-studier og besøk fra eksperter på forskjellige felt, med en tverrfaglig visjon. På et metodisk nivå vil alle emnene bli innlemmet på en progressiv og praktisk måte i et Postgraduate Final Project veiledet av spesialiserte fagfolk. Programmet er orientert mot alle profesjonelle knyttet til design av rom generelt: tekniske eller overlegne arkitekter, romlige designere, byggherrer eller promotører, blant andre. Tilknyttet selskap Hovedfagsgraden i Design av sunne miljøer er nært knyttet til AGP arkitekturstudio. AGP er dannet av et team av arkitekter, ingeniører og designere spesialisert på energieffektivitet, miljø, deltakende arkitektur, restaurering og rehabilitering av arv og sunne miljøer. -
Etterutdanning Diplom
Fulltid
Spansk
06 okt. 2022
30 sep. 2022
Campus