ACADEMICCOURSES

Postgraduate Diplomkandidat programmer i Offentlig politikk i Sør-Afrika

En hovedfagsutdanning er et alternativ som kan appellere tho de som ønsker å utvide karriere alternativer og potensielt få en jobb i et felt utenfor hva deres bachelorgrad har å tilby.

De som ønsker å forfølge karrierer i regjeringen ønsker å studere offentlig politikk. Dette feltet omhandler utvikling og etablering av politikk og programmer som yter tjenester og regulere atferd på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

Postgraduate Diplomkandidat i Offentlig politikk i Sør-Afrika

1 Resultater i Offentlig politikk, Sør-Afrika Filter

PGDip i offentlig politikk og afrikanske studier

University of Johannesburg
Etterutdanning Diplom
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Hensikten med denne kvalifiseringen er å hjelpe fremtidige ledere med å utvikle og formulere offentlig politikk innenfor den afrikanske konteksten, og å utstyre studentene til ...

Les mer