$close

Filtre

Se resultater

Postgraduate Diplomkandidat programmer i Personalutvikling 2022

Videregående diplom kan være et attraktivt alternativ for studenter som ønsker å forfølge kurs på masternivå. Disse programmene har en tendens til å tillate kandidater en mulighet for opptak til mastergrad eller doktorgradsstudier. Hva er et doktorgradsstudium i utvikling av menneskelige ressurser? Utviklingen av en organisasjonens ansatte gjennom ulike programmer og tiltak er ofte kjent… Les mer

Videregående diplom kan være et attraktivt alternativ for studenter som ønsker å forfølge kurs på masternivå. Disse programmene har en tendens til å tillate kandidater en mulighet for opptak til mastergrad eller doktorgradsstudier.

Hva er et doktorgradsstudium i utvikling av menneskelige ressurser? Utviklingen av en organisasjonens ansatte gjennom ulike programmer og tiltak er ofte kjent som human resource development, eller HRD. I en typisk faglig utforskning av dette emnet på doktorgradsstudiet kan studentene finne kurs i emner som organisasjonsutvikling, strategisk ledelse og utdanning. I tråd med de fleste næringsrelaterte studier har disse programmene en tendens til å fokusere på å levere metoder for forskning og utvikling som gir praktiske og umiddelbart gjennomførbare resultater.

Et postgraduate diplom program i human resource management involverer ofte trening i metoder for utdanne andre så vel som å maksimere produktivitet, nyttige ferdigheter i mange applikasjoner. Disse programmene kan også gi tilgang til utvidede personlige og profesjonelle nettverkskandidater som kan utnytte deres mål.

Det er viktig å forstå hva kostnadene dine kan komme frem når du inngår en investering som involvert som høyere utdanning. Sjekk med informasjonsmateriale eller opptakskontoret for studiekostnader.

Personellpersonell som ønsker å gå videre til et ledelsesmessig eller strategisk nivå, kan finne disse programmene gi dem legitimasjonene de trenger for et slikt trekk. En mulig posisjon på høyt nivå kan være en politisk direktør. Disse personene kan arbeide med utøvende direktiver for å utvikle snakkepunkter og moduler som er utformet for å overføre organisatoriske idealer til interessenter. En trenerposisjon kan være tilgjengelig på inngangsnivå for en HRD-ekspert. Trenere reiser ofte til flere steder, og skaper den kunnskap og praksis som er nødvendig for høy institusjonell ytelse.

Det er viktig å finne et program som passer både med dine mål og din tidsplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Westford University College
Sharjah, De forente arabiske emirater +18 Mer

Postgraduate Diploma in Strategic Human Resource Management tildeles av Cambridge International Qualifications, UK, et profesjonelt tildelingsorgan fra Storbritannia. Dette Hu ... +

Postgraduate Diploma in Strategic Human Resource Management tildeles av Cambridge International Qualifications, UK, et profesjonelt tildelingsorgan fra Storbritannia. Dette Human Resource Management-kurset er designet for studenter med en rekke bakgrunner, spesielt de som for tiden jobber innen menneskelig ressurs og ønsker å fremme karrieren med en akademisk kvalifikasjon. Dette HR Management-programmet er også egnet for studenter som ønsker å forfølge en karriere innen Human Resource Management. Andre, som ønsker å gjøre en karriereendring, eller bare ønsker å forstå organisasjoner bedre, vil også finne dette programmet ekstremt uvurderlig. Programmet vil gi muligheten til å få profesjonell anerkjennelse og utvikle din karriere innen HR. -
Etterutdanning Diplom Etterutdanning Diplom
Deltid
10 uker
Engelsk
Campus
Nettstudier