Filter
Etterutdanning Sertifikat
Studietype: Alle Pacing: Alle

Sjekk ut og Beste studieprogrammer Postgraduate Certificate programmer

Nyutdannede som er ute etter mer trening etter deres lavere grad har en rekke alternativer. Postgraduate Certificate programmer er en av disse.

Hva er Postgraduate Certificate programmer?

En Postgraduate Certificate programmet er laget for en student som har fullført lavere grad trening og ønsker å ha videreutdanning i et felt, uten ytterligere grad. Kortere og rimeligere enn videreutdanning, kan disse være svaret på en rekke utdanningsbehov.

Hva er fordelene med å ta en Postgraduate Certificate?

Postgraduate Certificate studier tilby studentene mulighet til å dykke litt dypere inn i området de studerte, uten behov for å forfølge en annen grad. Dette gir en dypere forståelse og kunnskap om emnet.

Hvor mye koster det å ta en Postgraduate Certificate?

Kostnaden for videreutdanning sertifikater er vanligvis lavere enn kostnadene for videreutdanning studieprogrammene, men de faktiske kostnadene vil variere avhengig av skolen og sted valgt.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente med en Postgraduate Certificate?

Etter å ha mottatt en Postgraduate Certificate, kan studenter forvente større muligheter for karriereutvikling gjennom kampanjer, lønnsøkning og bedre stillinger i selskapet på grunn av deres større kunnskap om sin karriere området. Jo mer trening en ansatt har, er bedre rustet som ansatt til å håndtere hardere jobber i selskapet.

Hvorfor ta en online Graduate Certificate?

Studerer på nettet for din postrgraduate sertifikat kan du bruke mindre tid på skolen mens de fortsatt motta den opplæringen du trenger.

Hvor du skal ta en Postgraduate Certificate?

Du kan finne hovedfagsstudier ved de fleste universiteter og mange høyskoler. Se etter en skole som tilbyr høyere grad programmer for dine beste muligheter.

Hvordan søke til en Postgraduate Certificate?

Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer Minimér

treff

London Academy of Trading

Dette kurset lærer strukturen på globale finansmarkeder, samt de praktiske ferdighetene som trengs for å handle på ulike markeder i virkeligheten. Den vil undersøke teore ... [+]

Postgraduate Certificate in Financial Investments og Trading

Dette kurset lærer strukturen på globale finansmarkeder, samt de praktiske ferdighetene som trengs for å handle på ulike markeder i virkeligheten. Den vil undersøke teoretiske konsepter og praktiske metoder som brukes til å handle og administrere ulike finansielle instrumenter, inkludert kontanter og derivater over en rekke aktivaklasser. Lær hvordan teknisk analyse kan brukes til å prognostisere markedspriser, med en valgfri modul som dekker handelspsykologi og risikostyring.

Dette kurset er 14 uker lang. Den består av fire moduler (ett obligatorisk og tre valgfritt). 12 timer forelesninger per uke i 10 uker, pluss ytterligere 33 timer per uke med uavhengig studie, inkludert lesing, forskning og forberedelse av oppgaver. Dette blir etterfulgt av ytterligere to lesings uker, samt ytterligere to uker med online vurderinger.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2019
Engelsk
Heltid studier
14 uker
Campus
Les mer på norsk
London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education

Hvis du vil øke dine ledelseskompetanse og forbedre din arbeidsevne, er vår Postgraduate Certificate in Management perfekt for deg. 12-ukers programmet inkluderer også mu ... [+]

Postgraduate Certificate in Management

Hvis du vil øke dine ledelseskompetanse og forbedre din arbeidsevne, er vår Postgraduate Certificate in Management perfekt for deg. 12-ukers programmet inkluderer også muligheter for praktik med britiske organisasjoner for søkere som har rett til å jobbe i Storbritannia. Programmet vil tillate deg å kombinere fire kurs basert på dine karriere mål, velge fra:

entreprenørskapProsjektledelseInternasjonal BusinessStrategisk Business ManagementForretningsutviklingsteknikkerAdministrasjon og ledelseHuman Resources Development og Talent ManagementKurskravUtdanning - grunnskole eller tilsvarende høyere utdanningskvalifikasjon, eller relevant arbeidserfaringEngelsk språk - Felles europeisk rammeverk (CEF) Nivå B2 * eller tilsvarende (alle undervisnings- og læringsmateriell er kun på engelsk)... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2019
Engelsk
Heltid studier
12 uker
Campus
Les mer på norsk
London College of Creative Media

Ser du etter å utvikle dine ytelsesferdigheter, slik at du kan posisjonere deg selv i forkant av musikkbransjen? Ønsker du å forfølge kunstnerisk og profesjonell suksess ... [+]

PG-sertifikat i musikkytelse

Ser du etter å utvikle dine ytelsesferdigheter, slik at du kan posisjonere deg selv i forkant av musikkbransjen? Ønsker du å forfølge kunstnerisk og profesjonell suksess i musikkfeltet?

Vårt program i Music Performance kan hjelpe deg med å starte din entreprenørskaps karriere. Du vil dra nytte av bransjeeksperter som vil forberede deg til å håndtere uforutsigbare forretningsscenarier. La oss hjelpe deg med å frigjøre ditt kunstneriske potensial og utvikle et originalt repertoar. Takket være dette programmet kan du komme et skritt nærmere hvor du vil være.

KurskravOppføring vil også bli gjenstand for en porteføljeanmeldelse.LCCM gjennomfører åpne dager 17. august... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Nyt fleksibiliteten til nettbasert læring for å utvide din kunnskap om de europeiske institusjonene, europeisk lov og det europeiske beslutningsprosessen generelt! Denne ... [+]

1- eller 2-årig program: 5 online EU-moduler

Programmet i et nøtteskall:

5 back-to-back online EU-moduler (begynner september), fulgte (eller på forhånd) ved en 2-ukers sommerskole i Brussel og Wien (juli)

Du velger startdato (juli eller september) samt timing alternativet (heltid = 1 år, deltid = 2 år)

Perfekt for heltidsansatte eller studenter med dagtidOrganisert av Jean Monnet Center of Excellence på dørstokken til EUs hovedinstitusjoner Den har en dedikert nettside:

Mer detaljert beskrivelse:

Fra 2014 og fremover tilbyr IES et sertifikat i europeisk politikk , utviklet og designet av eksperter fra EU og e-læring. Dette sertifikatet tilsvarer 25 studiepoeng og kombinerer både IES Summer School og EU-modulene, og omfatter dermed Blended Learning-tilnærmingen. Denne pakken innebærer to uker ansikt til ansikt intensiv undervisning sammen med fleksibiliteten til elektroniske moduler.... [-]

Belgia Brussels
September 2019
Heltid studier
Deltid
12 - 24 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Culinary Institute of Barcelona

Denne Postgraduate Executive Chef degree er et tre-måneders kurs designet spesielt for kokker som ønsker å gå et skritt lenger i sin akademiske opplæring, noe som gir det ... [+]

Denne høyere grad er rettet mot kokker eller kokker som ønsker å kjøre et profesjonelt kjøkken

Denne Postgraduate Executive Chef degree er et tre-måneders kurs designet spesielt for kokker som ønsker å gå et skritt lenger i sin akademiske opplæring, noe som gir det et fokus på ledelsen av et profesjonelt kjøkken.

Programmet inneholder fem treningsmoduler:

Business and People, som gir elevene forretningssynet til kjøkkenet sitt og legger det i sammenheng med det menneskelige teamet de vil lede.Økonomisk ledelse, som gir studentene den økonomiske konteksten av sitt arbeid, inkludert økonomiske, måle- og kontrollaspekter.Process Management, som gir studentene de verktøyene og dommen som kreves for den logistiske styringen av kjøkkenet og deres folk.Lateral Ferdigheter, som utvikler evner for ledelsen av de menneskene som utgjør ditt arbeidsteam og leverandører.Workshops, som består av en serie praktiske verksteder designet for å øke holdninger knyttet til evner utviklet av programmet... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Spansk
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

Den engelskspråklige praktisk digital historiefortelling er et program rettet mot historiefortellerne i morgen, reklamene som ønsker å presentere sine prosjekter eller se ... [+]

Den engelskspråklige praktisk digital historiefortelling er et program rettet mot historiefortellerne i morgen, reklamene som ønsker å presentere sine prosjekter eller seg selv som beslutningstakere ved hjelp av lyd, video, bilder og tekst (eller blandet media) gjennom YouTube, Medium, Vine, Instagram, snapchat og andre sosiale medier. Alle som allerede skriver tekst, som skaper lyd, musikk, bilder, videoer eller kunst og ønsker å dele en kreativ historie på nettet, er invitert til å komme og spesialiserer seg på online historiefortelling og lage elektroniske medier for sosiale medier. Programmet er åpent for alle studenter som er i besittelse av en bachelor eller master-diplom.

... [-]
Belgia Ghent
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Tufts University - School of Engineering

Datateknikk Post-Baccalaureate Programmet gir mulighet for akademisk talentfulle, motiverte voksne studenter, med minst en bachelorgrad, for å forberede seg til en ny kar ... [+]

Post-Baccalaureate-programmet i datateknologi er åpent for personer med minst en bachelorgrad i en hvilken som helst disiplin (BA eller BS) og ett college-nivå innledende datakurs.

Programmet er spesielt godt egnet for enkeltpersoner som forbereder seg på å komme inn på arbeidsstyrken, fagfolk på mellomnivå som ønsker å bevege seg inn i datavitenskapens felt, og de som forbereder seg på grunnskolen. Aksepterte studenter er pålagt å utvikle en individuell studieplan med sin rådgiver, basert på deres faglige historie og faglige mål.

Studenter i post-baccalaureate-programmet anses ikke som sertifikatstudenter for økonomisk bistand, og er ikke kvalifisert til å søke om føderale midler. Alternative lån kan være tilgjengelige.... [-]

USA Medford
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Essex Online

Meld deg på vårt online-sertifikat i næringsliv og ledelse for å utvikle din forståelse av lederpraksis, øke bevisstheten om dagens rammer, teorier og verktøy og forbedre ... [+]

Oversikt

Vår Postgraduate Certificate in Business and Management tilbyr en avansert kvalifikasjon nyttig for kandidater som ønsker å bli effektive ledere og ledere.

Etter å ha fullført PG Cert i Business and Management, har du en rekke muligheter for å fortsette din personlige og faglige utvikling.

Du kan fortsette din reise ved å gå videre til vårt MSc Business and Management program, eller du kan velge å spesialisere seg med våre MSc Business med økonomi, MSc Business med menneskelige ressurser eller MSc Business med markedsføring kurs.

Læring og vurderingIntroduksjon

Å studere på nettet gir deg frihet til å studere når og hvor det passer deg - hjemme, i lunsjtid eller andre steder har du internettilgang.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Colchester UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
8 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Cranfield University

Utviklet i nært samarbeid med jernbaneulykkesundersøkelsesområdet, tilbyr dette kurset en unik kombinasjon av forskningsbasert læring og læring fra erfaringer fra hele ve ... [+]

Handle om

Utviklet i nært samarbeid med jernbaneulykkesundersøkelsesområdet, tilbyr dette kurset en unik kombinasjon av forskningsbasert læring og læring fra erfaringer fra hele verden, slik at studentene får ferdigheter og kunnskap fra det beste av både akademia og industri.

Hvem er det til?

Kurset er primært rettet mot de involverte, eller om å bli involvert, i jernbaneulykkeundersøkelse og andre sikkerhetsrelaterte næringer.

Kurset er egnet for personer med teknisk eller operativ bakgrunn i jernbane- eller sikkerhetsingeniør og -administrasjon, ulykkesundersøkere, og de som ansettes av nasjonale etterforskningsorganer, operatører, infrastrukturleverandører, regulatorer og produsenter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cranfield
Mai 2020
Engelsk
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
San Jose State University - School of Information

Post-master sertifikat i bibliotek og informasjonsvitenskap programmet ved San José State University School of Information fokuserer på teknologi og nye trender i informa ... [+]

Oversikt

Post-master sertifikat i bibliotek og informasjonsvitenskap programmet ved San José State University School of Information fokuserer på teknologi og nye trender i informasjonsbransjen. Den er utviklet for informasjonspersonell som ønsker å oppdatere sin faglige kunnskap og utvide sine ferdighetssett. Hvis du allerede har en mastergrad i en hvilken som helst disiplin, er du kvalifisert til å registrere deg i Post-Master sertifikatprogram.

Praktisk 100% nettbasert læring

Med dette praktiske og fullstendig online-programmet kan du leve hvor som helst mens du tjener sertifikatet ditt. Siden de fleste kurs er levert asynkront, trenger du ikke å omorganisere arbeidsplanen din for å kunne delta i live-økter. Post-Master sertifikat programmet leveres eksklusivt online via interaktiv online læring teknologi. Den innebygde fleksibiliteten til det elektroniske programmet er en stor bonus for mange arbeidende studenter.... [-]

USA San Jose
August 2019
Engelsk
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Bygg på din kompetanse ... [+]

Senior HR-fagfolk må kunne oversette forretningsstrategi til HR-prioriteringer. Dette CPD-kurset vil hjelpe deg med å utvikle din kompetanse og bygge din selvtillit som en strategisk HR-leder som går utover for å aktivt utvikle forretningsstrategi og forbedre organisasjonens evne til forandring. Arbeide med HR-fagfolk fra offentlige, private og ikke-profitt-sektorer, du vil finpusse dine ferdigheter i å bygge saken for endringer basert på markeds- og forretningsverden, overvinne motstand og få interessenters forpliktelse til å implementere og opprettholde endringer.

Vår PgC i Strategisk Human Resource Management for Business Executives er for nåværende og ambisiøse senior HR-fagfolk, konsulenter og folkeledere som driver eller ønsker å operere, på strategisk nivå og bli dynamiske ledere i HR. Det gir deg muligheten til å:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
European College for Liberal Studies

Postgraduate Certificate i Global Studies (15 studiepoeng) ... [+]

Våre hovedfags programmer, hver med ulike programkrav, er basert på og er fullt kompatibel med de etablerte europeiske og amerikanske utdanningssystemer. Den europeiske retningslinjer for høyere utdanning er skissert i Bologna avtaler. Når et minimum antall studiepoeng er opptjent, kan en forespørsel om oppgradering sendes inn. Postgraduate programmer er avanserte akademiske programmer for college og universitetsutdannede, samt for å arbeide fagfolk som ønsker å forfølge en progressiv karriere innen kommunikasjon og liberal arts. Høgskolens virkelig globale samfunnet gir gode muligheter for studenter å forfølge faglige emner av interesse og forskning med vekt på globalisering, kommunikasjon og høyere utdanning. Ikke alle programmer er tilgjengelig på alle studiesteder.... [-]

Spania Barcelona Belgia Brussels Madrid Sveits Zürich Japan Tokyo Antwerp  + 6 Mer
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Vår PgC Education i akademiske og praktiske innstillinger er designet for erfarne fagfolk som ønsker å forfølge en undervisningskvalifikasjon og skape reell forandring gj ... [+]

Forbedre karrieren din og gi et meningsfylt bidrag til forbedring av helse og sosial omsorg ved å dele din kunnskap og innsikt med neste generasjon.

Vår PgC Utdanning i helse og omsorg er designet for erfarne fagfolk som ønsker å forfølge en undervisningskvalifikasjon - og skape reell forandring gjennom utdanning.

På GCU har vi mer enn et tiår med erfaring med å forberede helsepersonell og sosialspesialister for en karriere i undervisning. Vårt unike program bygger på beste praksis og dagens regjeringens politikk for å levere en oppdatert, bevisbasert tilnærming - og en kvalifikasjon anerkjent av både Nursing og Midlertidig rådgivning (NMC) og Higher Education Academy (HEA).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Leeds Beckett University

Opplæring for å bli lærer er en av de mest utfordrende tingene du noensinne vil gjøre. Med dette i bakhodet er dette nettkurset designet for å passe dine andre faglige fo ... [+]

Postgraduate Certificate in Education (fjernundervisning)

Kursdetaljer

Vi forstår at praksis er din hovedprioritet, derfor har vi designet dette nettkurset som gjør at du kan studere hvor og når du vil.

Opplæring for å bli lærer er en av de mest utfordrende tingene du noensinne vil gjøre. Med dette i bakhodet er dette nettkurset designet for å passe dine andre faglige forpliktelser og involvere vurderinger som er relevante for arbeidslivet ditt. Designet for praktiserende lærere eller de som ønsker å undervise i grunnskolen og som nylig har foretatt eller har en opplæringsperiode som fører til QTS eller tilsvarende, er vårt mål å gi grunnlagene som vil berike din praksis og spore din lærer karriere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
International University of Catalonia

Lærerutdanningen på denne høyere grad er dannet av universitetsforskere, eksperter i de siste metodologiske innovasjonene og lærerne som kommer fra faktiske skoler. ... [+]

OversiktGrunner til å studere denne høyere gradDet gir nye teoretiske perspektiver grunnet i utdanningsforskning om å lære flere språk.Det gir kunnskap og refleksjon om bruken av innovative metoder som er utformet for å lette opplæring på engelsk.Det fokuserer på de viktigste metodologiske tilnærmingene til flerspråkighet og oppkjøpet av L2.professorene

Lærerutdanningen på denne høyere grad er dannet av universitetsforskere, eksperter i de siste metodologiske innovasjonene og lærerne som kommer fra faktiske skoler.

Engelsk er et av verdens største språk. Det er derfor viktige studenter lærer det så ung som mulig. Gradeksamen ved UIC Barcelona, ​​som er undervist på engelsk, vil trene deg til å ta engelsk i din undervisning og forbedre nivået på engelsk ferdighet på personlig og profesjonelt nivå.Mål... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Engelsk
Deltid
6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk