Europeiske Kulinariske Kunster

DCT University Center – Switzerland

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Europeiske Kulinariske Kunster

DCT University Center – Switzerland

DCT omfattende europeiske Culinary Management-programmet var det første internasjonale programmet skal være akkreditert av American Culinary Federation (ACF). DCT er pedagogisk ledelse er anerkjent av World Association of Chefs Societies (WACS) som utpeker DCT som en ekstraordinær medlem, og igjen senest ved ACF som tildeles DCT sin Eksemplarisk Program status - noe som gjør DCT en av bare 22 programmer over hele verden og det eneste programmet utenfor USA for å bli anerkjent på denne måten for sin gjennomgående høye standard og nivå.

European Culinary Arts programmoduler

Foundation i europeiske kjøkken (FEC) vil introdusere deg til europeiske tilberedningsmetoder, kjøkken utstyr, maskiner og redskaper, samt oppskrift kostnadskalkyle og kjøkken prosedyrer. Du vil lære å bruke europeiske ingredienser; utvikle din forberedelse teknikker og kniv ferdigheter, lære å forberede de grunnleggende aksjer, supper, sauser og bakverk og kaker, og få en forståelse av kjøkken terminologi. FEC eller hensiktsmessig tidligere erfaring er en forutsetning for EGC.

European Gourmet kjøkken (EGC) vil bygge på din grunnleggende forståelse av sveitsiske og europeiske kulinariske prinsipper og terminologi. Du vil utforske europeiske nasjonale og regionale retter, fra tradisjonelle til det moderne, ved å forberede et bredt spekter av oppskrifter, inkludert typiske forretter, fisk, vegetar og hovedrett retter. Du vil lære grunnleggende front-of-house kompetanse og betydningen av gode kunderelasjoner. Restaurant prosjektene vil gi deg muligheten til å bruke dine kunnskaper og også utvikle ditt lederskap og teamarbeid.

European Pastry & Chocolate (EPC) vil lære deg alle aspekter av det moderne bakverk kjøkkenet, fra tradisjonelle sveitsiske og europeiske kaker, tortes, rundstykker, brød, kaker og kjeks, til dagens moderne oppskrifter og trender i belagt desserter. Du vil lære de beste teknikker for å skape et bredt spekter av attraktive og trendy varme, kalde og frosne desserter for både belagt og buffet presentasjon, pluss trøfler, pralines og sjokolade, og kunstneriske sukker og sjokolade show stykker.

Innledende Management Studies (IMS) er en del av Associate Degree program der du vil melde deg på kurs med fokus på ledelsens kompetanse, for eksempel datamaskiner, Food & Beverage Management, etikk, og Human Resource Management.

Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2018
Okt. 2018
Duration
Varighet
3 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Sveits - Lucerne, Lucerne
Studiestart: Juli 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart: Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart: Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart: April 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Sveits - Vitznau, Lucerne
Studiestart: Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juli 2018
Sveits - Lucerne, Lucerne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Okt. 2018
Sveits - Lucerne, Lucerne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Jan. 2019
Sveits - Lucerne, Lucerne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Feb. 2019
Sveits - Vitznau, Lucerne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
April 2019
Sveits - Lucerne, Lucerne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen