Executive Entrepreneurship Program

The Cantillon Institute for Entrepreneurship

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive Entrepreneurship Program

The Cantillon Institute for Entrepreneurship

Den beste måten å skape et godt selskap på

Halv MBA, Half Accelerator, ingen andre entreprenørskapsundervisningsprogram tilbyr en så fullstendig opplevelse.

Cantillons 3 måneders fullt integrerte læreplan utvikler vellykkede, gjennomtenkte nye entreprenører som skaper flotte selskaper.

Kom til Paris, hvor verdens entreprenørskap ble oppfunnet, legg inn i en av våre franske slott og lær hvordan du starter din bedrift fra internasjonale vellykkede entreprenører.

Den raskeste måten å bli en vellykket entreprenør

Vi er seriøse om din suksess. Vi utviklet en strukturert 3 måneders læreplan for ukentlig opplæring, veiledning og forretningsoppdrag for å hjelpe deg med å forandre din intensjon til et gal, fantastisk selskap. Vårt program er undervist på noen av de høyest rangerte internasjonale handelshøgskolene og brukes i den offentlige sektor i Paris. Den kombinerer de beste verktøyene og modellene fra USA med et internasjonalt fokus.
Vi vil gi deg trening, veiledning, verktøy, juridisk, regnskap og markedsføring.
Alt du trenger å gjøre er å legge til arbeid og tid.

skjegg-2365810_960_720

Styrken av programmet

  • For entreprenører av entreprenører: Alle lærere og mentorer opprettet vellykkede bedrifter, har stor erfaring og underviser i toppskoler.
Lær ved å gjøre: vi lærer toppteori og veileder deg på øvelsen. I hele programmet jobber du på en forretningssak som er oppstartsselskapet ditt.

Mangfold: Vi rekrutterer de beste talenter fra hele verden som fremmer etnisiteter, kjønn, bakgrunner og aldre mangfold. Nei Egenkapital: Vi tror at du skal være autonom og uavhengig. Av denne grunn tar vi ikke egenkapital i selskapene til våre gründere på dette stadiet. Alt du trenger: Vårt program dekker alle aspekter ved oppstartslansering. Og mens vi ikke kan love deg, har over 70% av våre entreprenører kunder før programmets slutt. Vi vet hva det tar. ;)

De praktiske hendene på alternativ til en MBA

Det krever mye arbeid og mange ferdigheter for å bli en ide i en inntektsvirksomhet. Vårt program gir deg verktøyene for å lykkes på bare tre måneder.

Uke 1
CRUCIBLE
Team
Syn
Forretningsmodell
pitching
Uke 2
Collider
Kundeutvikling
Problemintervju
BBA *
Uke 3
Collider
Kundeutvikling
observasjon
Roller og forlovelse
BBA *
Uke 4
Collider
Kundeutvikling
Validering
Planlegger
Egenkapital
BBA *
Uke 5
Collider
Løsningsdesign
Idegenerasjon
Kundevalg
BBA *
Uke 6
Collider
Løsningsdesign
segmentering
Minimum levedyktig produkt
BBA *
PRAKSIS • MENTORING • VERKTØY • SAMARBEID • JURIDISK • REGNSKAP
Uke 7
Collider
Løsningsdesign
branding
Bruker
Erfaring
styresett
BBA *
Uke 8
Collider
Gå til markedet
nettsted
Kundeoppkjøp
BBA *
Uke 9
Collider
Forretningsplan
Ledelses- og finansregnskap
BBA *
Uke 10
Collider
Lovlig
innlemmelse
BBA *
Uke 11
Collider
Gå til markedet
pitching
BBA *
Uke 12
DEMO DAG
BBA * Business Building AssignmentsUke 1 Den kritiske

Entreprenørskap kan læres og 80% av feilene som forårsaker oppstartsvikt unngås. Du vil lære om noen dager mer om hvordan du bygger en vellykket oppstart enn du kunne i måneder med selvlæring. Med over tretti intensive timer med klasser, kombinerer The Crucible ledende entreprenørskap, den beste akademiske teorien og praktiske verktøy for å planlegge og tonehøye en bedrift. 3 dager med trening, workshops og private veiledningstimer for å starte virksomheten din.

DU VIL

  • Lær hvordan du starter en bedrift
<li>Bekreft din "ide"</li> <li>Utf&oslash;r en tonemelding</li> <li>L&aelig;r &aring; tenke som en gr&uuml;nder</li> <li>Lag en visjon for suksess</li> <li>F&aring; de nyeste entrepren&oslash;rskapsrammene og verkt&oslash;yene</li> <li>Lag viktige forbedringer b&aring;de p&aring; m&aring;ten du tror og i oppstarts forretningsmodell.</li>


Uke 2 til 12 kollideren

Å skape et nytt produkt eller en tjeneste er den eneste risikoen som et selskap kan gjøre. Samlet sett er feilfrekvensen for nye produkter over 85%. Vår tilnærming til produktutvikling øker sjansene for suksess med kundens sentrale designprinsipper og rask produktutvikling. Vi utvikler produkter med kundebehov i tankene, noe som dramatisk begrenser feil. Og mens vi ikke kan lover suksess, har over 70% av våre entreprenører kunder innen fire måneder etter at de har kommet inn i programmet.


DU VIL

  • Finn kundesegmenter
<li>Opprett minimum levedyktige produkter (rask, enkle l&oslash;sninger som selger)</li> <li>Test produktene i markedet</li> <li>Utvikle produktene for &aring; finne de som jobber</li> <li>Vet hvordan du skal innlemme virksomheten din</li> <li>Plasser produktene til et panel av investorer</li>


ENTREPRENEURIAL LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAM

Gjennom hele programmet fokuserer vi på både harde og myke ferdigheter. De beste entreprenørene er store ledere, og målet vårt er å hjelpe deg med å nå ditt potensial. Gjennom din tid på The Cantillon, vil vi jobbe med deg for å effektivt lede andre. Vi setter deg i team med andre entreprenører, slik at du kan ha et strukturert og trygt sted å jobbe med dine myke ferdigheter.

DU VIL

  • Ha månedlige møter og klasser for å utveksle viktige utviklingsutfordringer
<li>En-til-en og gruppesamarbeid p&aring; dine kommunikasjonsevner</li> <li>Komplett 360 &deg; tilbakemelding</li> <li>Peer Exchange</li>kvinners 1209678_960_720

Din reise begynner her

Innleggelser kriterier

Vi valgte ikke ideer eller selskaper, vi valgte flotte personer. Vi rekrutterer de beste talenter av alle bakgrunner. Mens vi liker mennesker med gode utdannelser, bygger ikke diplomer på suksess; Hardt arbeid og visjon gjør. Hvis du tenker annerledes og jobber hardt, ønsker vi å møte deg. For å sikre kvaliteten på klassens interaksjon og personlig utvikling, godtar vi aldri mer enn 25 personer per kohorte.

Opptak Process

Mindre enn 20% av søkerne er akseptert; Vi vil at du skal være omgitt av like-minded ekstremt motiverte jevnaldrende.

OPPTAK PROSESS

Språkpolitikk

Totaliteten av våre klasser og materiale er på engelsk. Vårt mål er å pleie entreprenører som er i stand til å integrere det internasjonale forretningsmiljøet.

Skolepenger

Gjeldende studieavgift er kun € 9890 all skatt inkludert for den første deltakeren (administrerende direktør). Gebyrer for ekstra deltakere som jobber med samme prosjekt er på € 4990 all skatt inkludert.
1. avdrag: 20% av den totale undervisningen, € 1980, ca 2 uker etter å ha mottatt opptakstilbudet.
Andre avdrag: 60% av den totale undervisningen, € 5930, etter crucible.
3. avdrag: Forfaller omtrent 1 måned etter at programmet starter, beløper den siste avdrag til € 1980.

overnatting

Cantillon kan ordne ditt opphold på tre måneder i et av vårt fransk slott i nærheten av Paris for omtrent € 6000 for de tre månedene. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Jan. 2019
Duration
Varighet
3 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
9,890 EUR
For den første deltakeren (CEO)
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Mai 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Jan. 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Mai 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen