føler nettverkets ledelse utdanning (menn)

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

føler nettverkets ledelse utdanning (menn)

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

SIMT's Management Education Network (MEN) tilbyr Executive programmer til utvalgte bedrifter. Nettverket fokuserer på bedrifter som har besluttet å gi sine ledere med state-of-the-art utøvende utdanning. Læreplanene for kursene er utviklet av SIMT og utvalgte bedrifter i et profesjonelt partnerskap.

SIMT's Management Education Network ble lansert med suksess i 2002. Den første MEN er et nettverk av seks selskaper basert i Stuttgart regionen: Alcatel, Behr, Festo, MAHLE, Trumpf. I 2003 det andre MEN startet med følgende selskaper: KÃ ¤ rcher og Freudenberg. Fischerwerke, Kern-Liebers, Leitz og Schuler ble en del av andre MEN i 2004. I 2005 Lapp Holding AG og LGI Logistics Group International GmbH ble med i andre nettverk. I 2007 den tredje MEN startet med ebm-papst, EDAG, Marquardt, Metabowerke, MW Zander, Ritter, og Sick. Noen av de nevnte selskapene er verdens ledende i sitt felt av virksomheten.

SIMT undervisningsmetoder er sterkt fokusert på case-studier. Planlegging, veiledning og støtte av saker blir gjort av en sak koordinator. Bruk av saken metoden setter fokus på et integrert tilnærming til problemløsning, samt i dybden læring og gjennomføring av metodiske know-how. Kursene er generelt undervises på engelsk. MEN er overvåket regelmessig av en styringsgruppe. Denne komiteen sikrer den høye kvaliteten standard i programmet.

Emner: Strategisk ledelse og globalisering, innovasjon Management, Organisasjonsutvikling, administrerende i Supply Chain, finans og regnskap, Managing Strategic Change

SIMT konsernledelsen i programmene tar hver bedrifts unike egenskaper, miljø og strategier i nært betraktning. Videre er programmer utviklet i nært samarbeid med kundens HR-avdelingen å gi betydelige koblinger til bestemte ledelsen utviklingsstrategier. Som et resultat, er programmet klart fokusert på de spesifikke behovene til den enkelte organisasjon og blir en avgjørende faktor for bærekraftig suksess.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Stuttgart, Baden-Württemberg
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Stuttgart, Baden-Württemberg
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen