Read the Official Description

Konstruksjon handler Green Technology

Førsteamanuensis i Applied Science Degree

Om Byggebransjen Grønn Teknologi

SMC tilbyr både en Associate in Applied Science og et sertifikat i Construction Trades Green Technology. Programmet er bygget i tre faser: sertifikat fase, Associate Degree fase og bachelorgrad fase.

 • Sertifikatfasen er "hands-on" -fasen der studentene skal tilbringe ett år å lære konstruksjonsteknikker og kodeproblemer og bruke sine ferdigheter i et lokalsamfunnsbyggingsprosjekt, for eksempel å bygge et hus for Habitat for Humanity eller bygningshytter for en poengkampkamp . Studentene kan velge å avslutte sin utdanning etter å oppnå sertifikatet. De vil være kvalifisert for jobber som generelle bygningsarbeidere.
 • Fase to av programmet er førsteamanuensis i Applied Science in Construction handler Green Technology. I denne fasen lærer studenten vitenskapen bak byggeteknikker og virksomheten aspekter av entreprenørselskap. Det tilknyttede Studiet kvalifiserer for jobber som en entreprenør, sikkerhet inspektør eller mannskap leder.
 • Den valgfrie tredje fasen er overføring til Ferris State University for en Bachelor of Science in Construction Management. På grunn av SMC artikulasjon avtale med Ferris, 100% av tiden, penger og krefter en student investerer i anleggsfagene grønn teknologi program overføringer til Ferris; ingen tid er bortkastet på klasser en student ikke trenger, og elevene trenger ikke å ta igjen på kurs etter at de overfører. En bachelor i bygge forbereder studentene for kommersielle arbeid som prosjekt inspektører, prosjektledere, prosjektingeniører eller eiers representant.
 • Studentene har også mulighet til å ta National Association of Home Builder eksamen for å bli en sertifisert grønn Professional (CGP). SMC er en av bare syv skoler i landet for å tilby dette nasjonalt anerkjent sertifisering. Den CGP betegnelsen er en svært aner credential som viser en persons kvalifikasjoner til å bygge effektive hjem uten å kjøre opp kostnadene for bygging.

Om dette programmet

Som utdannet ved CTGT programmet, vil du være fullt forberedt på å bygge et hus fra grunnen av.

Du vil begynne med å få en solid innføring i byggefelt med kurs som vil lære deg det grunnleggende om sikkerhet, konstruksjon verktøy, fundamenter, innramming, taktekking, Green Building, konstruksjon matematikk, print lesing og mer.

Deretter vil du bygge på denne kunnskapen med mer fordypning, læring logistikk for å legge grunnlaget mens vurderer jordtyper, ved hjelp av sveisepistoler å spenne stiftelser, og bygge gulvsystemer og trapper, og installere interiør og eksteriør utførelser som gips, maling , vinduer og dører, fasader, gulvbelegg og kabinettet.

Du vil utvide dine ferdigheter med kurs innen elektrisk, VVS, VVS, solteknologi og grønn bygning, Computer Aided Drafting and Design (CAD), design og planlegging og energibruk og bevaringsanalyse.

Du vil også lære forretningsmessige aspekter av byggebransjen. Du vil lære hvordan å forberede et bud, anslag og kontrollere kostnadene, planlegge prosjekter, skaffe materialer, opprettholde poster, administrere et mannskap og vedlikeholde REScheck, Michigan Unified Energy kode og International Energy Conservation kode etterlevelse. Kurs i engelsk, matematikk, teknisk skriving og offentlige taler vil trene deg til å bli en godt avrundet konstruksjon profesjonell.

I løpet av hele programmet vil du bruke utdanningen du får i klasserommet til virkelige prosjekter, både i vår toppmoderne byggelaboratorium og i fellesskapsprosjektet, for eksempel bygghus for Habitat for Humanity. Den nødvendige internship vil gi deg gjenoppta-verdig opplevelse og legge et solid fundament for din karriere etter endt utdanning.

Hvorfor anleggsfagene ved Southwestern Michigan College?

 • Studentene lærer hands-on fra dag én både i laboratoriet og i reelle arbeidsplasser.
 • Alle studentene fullføre praksisplasser, hvorav mange er betalte stillinger.
 • Fokus på grønn bygning; ikke bare lære å bygge et hus, men lære å bygge en effektiv huset.
 • State-of-the-art laboratorium med avansert teknologi, inkludert en Blower Door Apparater for testing av en eksisterende hjem energieffektivitet og energidepartementet Programvare for å bestemme energieffektiviteten i nye boliger.
 • Alle instruktører er fagfolk med mange års erfaring i byggebransjen.
 • Full articulation avtale med Ferris State University: 100% av kursoverføring til Ferris 'Construction Management-program.
 • En av bare sju skoler i landet for å tilby Certified Green Professional (CGP) eksamen.

Jobb Nr. Lønn forventet vekst
entreprenør $ 59 152 16% (raskere enn gjennomsnittet)
Feltforeman $ 54 263 16% (raskere enn gjennomsnittet)
Building and Safety Inspector $ 53 450 12% (gjennomsnitt)
Carpenter $ 39 940 24% (raskere enn gjennomsnittet)
Gips eller Gulv Installer $ 37 920 16% (raskere enn gjennomsnittet)
Byggeleder $ 84 410 15% (raskere enn gjennomsnittet)
Byggeutstyrsoperatør $ 40 980 19% (gjennomsnitt)
konstruksjon Arbeider $ 29 160 25% (raskere enn gjennomsnittet)
Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Southwestern Michigan College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato