Tailor din grad

Vår Associate Degree i Business Administration gjør at du kan skreddersy din grad og din plan for å møte dine spesifikke karrieremål.

Du vil ha muligheten til å fokusere innsatsen effektivt gjennom en konsentrasjon i Nonprofit Management, Office Management, Medical Office Management, og Eiendomsforvaltning og Acquisition. Du kan bygge din egen timeplan som fungerer best for deg. Ta klasser på campus, online, eller i en hybrid format. For større fleksibilitet, kan du ta akselerert 7 ½-ukers kurs eller standard 15-ukers kurs for å fullføre graden i ditt eget tempo.

Gjennom deres kurs, vil du bli dyktigere i forretningsjuss og etikk, samfunnsansvar, forretningsplanlegging og utvikling, effektiv ledelse, og det grunnleggende regnskap, budsjettering og markedsføring prinsipper, alle viktige ferdigheter bedrifter er på jakt etter. Du vil også bli dyktige i å lære hvordan å analysere og løse problemene ledere i bedrifter, små bedrifter, offentlige etater og ideelle organisasjoner. Du vil få den kunnskapen som trengs for å lykkes gjennom utforskning av virksomheten kommunikasjon, økonomisk teori, og effektiv prognoser.

Du vil få muligheten til å bygge opp en forretningsplan som er relevant for din karriere ambisjoner som integrerer de ferdigheter og kunnskaper du har lært i kursene. Du vil dra nytte av hands-on internship erfaring i en reell forretningsmiljø.

Ved fullføring av programmet, vil du være forberedt på gode karrieremuligheter i feltet eller for overgang til bachelorstudiet.

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av alle krav, vil nyutdannede kunne:

 • Forstå det konseptuelle og praktiske betydningen av de funksjonelle områder av virksomheten.
 • Konstruer en forretningspraksis informert av etikk og samfunnsansvar.
 • Vurdere en rekke ledelsesmetoder og utvikle lederegenskaper og samarbeidsevner i et stadig mer flerkulturelt bedriftsmiljø.
 • Forskning, evaluere og tolke finansiell og økonomisk informasjon for å ta gode beslutninger.
 • Demonstrere en effektiv utnyttelse av teknologi innenfor funksjonelle områder av virksomheten.
 • Forstå hvordan å motivere medarbeidere og andre selskaps interessenter effektivt.

alternativer

 • entreprenørskap Option
 • Human Resource Option
 • Produksjon Ledelse Option
 • Office Management Option

Hver student bygger en forretningsplan som er relevant for deres karriere ambisjoner som integrerer kompetanse og kunnskap lært i de ulike kursene. Den endelige kulminasjonen av programmet er en 180-timers internship hjørnestein, foretatt i slutten av studentens program der klasserommet opplevelser vil bli brukt i en reell forretningsmiljø. Der det er mulig, vil den konkrete virksomheten valgt for internship gjenspeile studentens ønskede karriere mål.

Fleksibel Business Administration Degree

Du fortjener en høyskole som tilbyr klasser på timeplanen. På Goodwin, vil du finne klasse ganger som passer inn i timeplanen din og tilfredsstille dine behov. I motsetning til mange andre høgskoler, på Goodwin, vi er alle om bekvemmelighet.

 • Business Administration klasser tilbys dager, kvelder og helger.
 • Business Administration klasser er tilgjengelig på campus, online, og i en hybrid format.
 • Ta akselerert 7 1/2-ukers kurs eller standard 15-ukers kurs.
 • The College har 6 klasse starter årlig - slik at du kan bruke når som helst, og de klassene du trenger er tilgjengelig når du trenger dem.

Vennligst merk: hvert kurs og semester kan variere og kan endres når som helst. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon om fleksibiliteten i dette programmet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra Goodwin College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
1 - 4 semestre
Heltid studier
Pris
39,488 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato