Les den offisielle beskrivelsen

Førsteamanuensis i økonomi og administrasjon

Associate i Business Administration programmet tilbyr en streng akademisk læreplan rettet til å oppfylle alle kravene i Associate of Arts grad mens posisjonere studenten for en major i Business ved VFMC og påfølgende overføring til et fireårig institusjon, i jakten på en bachelorgrad . Målet med programmet er å eksponere studentene til de teorier og prinsipper som ligger til grunn ulike forretninger disipliner, slik at studenten kan bedre vurdere deres interesser og evner for dette området av studien. Teorien er ytterligere forbedret ved hjelp av søknader til det virkelige liv og virksomhet erfaring i bransjen arena og aktuelle hendelser.

Ved fullføring av programmet skal studenten være godt posisjonert for å overføre til et fireårig institusjon til major i: regnskap, økonomi, Business Administration, International Business, finans eller markedsføring.

Studieprogram

Vårt militære tradisjon kommer alle elevene: de som går videre til befalsutdanning, og de som velger å forfølge andre veier. En studie av Korn / Ferry International viser at lederegenskaper lært i militær trening forbedre suksess i forretningslivet - noe som kan være grunnen til at mange av våre kandidater går videre til kaptein sine egne bedrifter. Uansett hva målet ditt, har VFMC akademiske programmer som vil hjelpe deg å komme dit.

The Academic Program ved VFMC fører til en Associate of Arts, en Associate of Science, eller en førsteamanuensis i Business Administration grad. Den sterke læreplanen, som er utviklet på grunnlag av grundig analyse av de generelle utdanningskrav til konkurransedyktige høgskoler og universiteter, er hjertet av studieprogrammene. Sammen med kurs krever i fagfelt, kjernen programmer gir grunnlaget for vellykket overføring til en fire-årig høyskole og langsiktig akademisk suksess.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Valley Forge Military College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Valley Forge Military Academy - International Student Video