Read the Official Description

Studenter som fullfører en Førsteamanuensis i Science i Regnskap er forberedt for arbeid som regnskaps paraprofessionals i profesjonelle regnskap yrker som krever analyse, teori og design av regnskapsrutiner og applikasjoner.

Programmet innhold gir opplæring i de prinsipper, prosedyrer og teorier om organisering, vedlikehold og evaluere virksomheten og finansielle transaksjoner, samt utarbeidelse av tilhørende finansielle poster og rapporter for intern og ekstern bruk. Proffene av å velge regnskaps karrierevei er: 1) En klar karrierevei. Hvis tallknusing og analyse av interesse for deg og regnskap gir den muligheten. 2) Potensial for vekst. De fleste regnskapsførere utvikle seg raskt i rang fra sine entry-level stillinger. 3) Høy etterspørsel. Så lenge det er bedrifter og avgifter, vil det være behov for dine ferdigheter. 4) Lønn. Ifølge Bureau of Labor Statistics, median lønn for en regnskapsfører i 2012 som $ 63,550. Selv om dette ikke er entry-level lønn, er det absolutt et oppnåelig mål. 5) Mobilitet. Regnskapsførere er etterspurt over hele verden. Hvis din lidenskap er å reise, kan du kombinere dette med ditt yrke. 6) Diverse Karriereområder. Velg mellom skatt, finans, ledelsesmessige, eller revisjon. Innenfor disse fire områdene, finnes et mangfold av karrieremuligheter.

Nyutdannede av dette programmet er kvalifisert til å melde i en fire års studium i regnskap eller melde deg på College of Central Florida, Bachelor of Applied Science in Business og organisasjon program.

Regnskapsloven Technology program forbereder individer for arbeid som regnskaps paraprofessionals i profesjonelle regnskap yrker som krever analyse, teori og design av regnskapsrutiner og applikasjoner. Programmet innhold gir opplæring i de prinsipper, prosedyrer og teorier om organisering, vedlikeholde og evaluere virksomheten og finansielle transaksjoner og utarbeidelse av tilhørende finansielle poster og rapporter for intern og ekstern bruk.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by College of Central Florida »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato