Les den offisielle beskrivelsen

Associate of Science in Business

Associate of Science in Business er en to-årig 61 kreditt studium som tilbyr en sekvens av nødvendige studier i allmenndannelse, Core Business funksjonelle områder og valgfag. Læreplanen er utformet for å utstyre studentene med inngående kunnskap om virksomheten og ledelse, som kreves av dagens arbeidsgivere.

Programmet har to viktige mål:

  • Det forbereder studentene for entry level karrierer i offentlige organisasjoner, konsernene, offentlig og privat sektor.
  • det forbereder studentene på øverste nivå Baccalaureate studier i UAE eller utlandet for å fullføre de resterende to års studier fører til en bachelorgrad.

Jobbmuligheter:

Nyutdannede av dette programmet kan finne karrieremuligheter i en rekke felt som Business Development, Human Resource Management, markedsføring og merkevareledelse, prosjektledelse, entreprenørskap, regnskap og finans, etc. Tidligere utdannet ved dette programmet er ansatt i offentlig sektor som Utlendingsdirektoratet, politiet, Forsvaret, RTA, kommune og flyplass, etc., og i privat sektor som Dubal, Emirates Airline, Banker, Al Futtaim gruppe, Jumeirah Group, emmar, Aldaar, etc.

ASB Curriculum Struktur

Generelt utdanninger Emner (25 studiepoeng som kreves)

Forretnings Valgfag kurs (6 studiepoeng timer obligatorisk)

Kjernevirksomheten kurs (30 studiepoeng som kreves)

Eventuelle To kurs fra følgende valgfag er påkrevd.

Studenten må ha UAE videregående skole Certificate (alle bekker er akseptabelt) en gjennomsnittlig poengsum 60% eller høyere, eller tilsvarende kvalifikasjoner fra utlandet attestert av MOE. I tillegg er et minimum TOEFL tilsvarende score på 500 PBT, 61 IBT eller IELTS av bandet 5.0 eller tilsvarende standardisert engelsk test godkjent av MOE nødvendig. For studenter som ikke har en TOEFL score på 500, har ECMIT en intensiv engelsk språkopplæring program som forbereder studentene til eksamen.

Skolepenger er AED 890 per kreditt, tjenestegebyrer dekker opptak, studentaktiviteter etc. belastes med AED 1750,0, er påmeldingsavgiften på AED 500 belastes per semester. Skolepenger for helge studenter belastes AED 950. TOEFL Test avgiften AED 600.

Visa Avgifter: I Land - AED 3750, International - AED 4500.

For detaljer vennligst kontakt Opptak kontor på 04-2675016, eller besøk vår hjemmeside.

Hvorfor valgte jeg å studere ved ECMIT?

"Jeg overført til ECMIT våren 2013 fra en annen høgskole, fordi jeg ønsket å studere i et college med et mer interaktivt miljø. Jeg elsker at ECMIT har utmerket fakultetet, kveldskurs og svært rimelige avgifter. "
FAHAD JUMA AL Basata - endte på tredjeplass i Dubai Marathon, 2012

"Vi ønsket å delta i et college hvor vi kunne oppnå vårt fulle potensial. ECMIT ble sterkt anbefalt for sin lille klassestørrelse og vennlig fakultet. Som vi ikke kjøre, vi elsker at vi kan bruke metroen eller RTA buss for å komme til høgskolen lett, selv fra Sharjah eller andre Emirates. Men den viktigste faktoren for oss var den utmerkede pensum og rimelige avgifter. "
ALI Saifuddin & DIMA AL HAJ ALI

"Jeg begynte ECMIT våren 2013 etter å ha fullført min videregående skole basert på råd fra min rådgiver på skolen og mine venner allerede studerer her. Siden da har jeg deltatt på ulike utstillinger som studentrepresentant som har økt min selvtillit og kommunikasjonsevner. "
MOHAMAD AL MZYAK

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Emirates College for Management & Information Technology »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
890 AED
Skolepenger er AED 890 per kreditt, er skolepenger for helge studenter belastes AED 950
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019