Førsteamanuensis i yrkesvitenskap i kulinarisk kunst

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Associate in Occupational Science graden i kulinarisk kunst forbereder studenten til inngangsnivåarbeid på det kulinariske feltet. Vektleggingen i de profesjonelle kursene er på teori, praksis og praktisk arbeid i kulinarisk kunst. Studentene jobber med bransjefagarbeidere i flere kjøkken, bakerier og spisestuen Grossinger. Studentene tar også kurs i gjestfrihetsinnkjøp, kostnadskontroll og menneskelige ressurser for å avrunde kunnskapene sine. De mottar ServSafe og TIPS-sertifiseringer som en del av kursene sine.

Oppgraderingskrav (60-62 studiepoeng)

Graduates of the Culinary Arts - AOS skal ha demonstrert:

  • Bransjestandard, ferdighetsnivå,
  • Profesjonalitet i seg selv og deres arbeid,
  • Evnen til å kreativt løse kulinariske problemer og utvikle ferdigheter for å evaluere sine egne og andres,
  • Tekniske, kognitive og kreative tenkeevner med profesjonelle og håndgripelige resultater.

122498_photo-1541963058-f6a81ac19b70.jpgElle Cosgrave / Unsplash

Generell utdanningskrav

Når studentene fortsetter etter videregående opplæring, forventes det at studentene skal beherske sitt valgfag, det være seg innen liberal arts, sciences, eller en av en rekke fagdisipliner. Imidlertid er det også et av de primære formålene med etter videregående opplæring å utvide en elevs perspektiv på verden. Dette innebærer eksponering for nye ideer, utfordringer til etablerte eller tidligere holdte synspunkter, og introduksjon til ukjente og spennende måter å se på og takle tanker på. Det er gjennom denne eksponeringen for en bredere generell utdanning at studentene etablerer ferdigheter som gir et grunnlag for videre studier og arbeid. Slike ferdigheter inkluderer kritisk tenkning, analyse av et argument, passende metodiske tilnærminger, mangfold i forståelse, inkorporering av teknologi og grunnleggende arbeidsvaner. Et slikt grunnlag gir også studenter et rammeverk som de bedre kan forstå og sette pris på sitt valgte studieretning.

Det var i denne ånden SUNY Board of Trustees godkjente et krav om generell utdanning i desember 1998. Dette kravet krever minst tretti (30) studiepoeng i forskjellige viktige faglige områder for alle studenter som skal uteksamineres fra en SUNY-institusjon med en baccalaureat-grad. For det formål har SUNY etablert følgende ti studentutbytter:

Læringsutbytte 1 Matematikk
Læringsutbytte 2 Naturvitenskap
Læringsutbytte 3 Samfunnsfag
Læringsutbytte 4 Amerikansk historie
Læringsutbytte 5 Vestlig sivilisasjon
Læringsutbytte 6 Andre verdenssivilisasjoner
Læringsutbytte 7 humaniora
Læringsutbytte 8 Kunsten
Læringsutbytte 9 Fremmed språk
Læringsutbytte 10 Grunnleggende kommunikasjon

I tillegg til disse, må vellykkede gradskandidater også demonstrere kompetanse på to områder:

Kritisk tenking (resonnement)
Informasjonshåndtering

Et student læringsutbytte i kritisk tenking er inkludert i hvert generell utdanningskurs som det gis kreditt for studentens læringsutbytte to til syv (2-7) og studentens læringsutbytte 10. Informasjonshåndtering blir undervist på tvers av pensum.

SUNY Generell utdanningskrav trådte først i kraft for alle studenter som begynte på studiene høsten 2000 eller senere. I 2010 endret SUNY Board of Trustees krav til generell utdanning, og i 2013 inkluderte ytterligere spesifikke anbefalinger for implementering av dem til fellesskapskollegier som er ment å lette sømløs studentoverføring til SUNY 4-årige institusjoner. SUNY Sullivan er opptatt av å hjelpe studentene sine med å oppfylle gjeldende krav til generell utdanning som er fastsatt av SUNY. Mot det slutten krever SUNY SULLIVAN at hver student som uteksaminerer en grad (Associate in Arts (AA)) eller en Associate in Science (AS) -grad, fullfører tretti studiepoeng i minimum syv av de ti områdene med generell utdanning og viser kompetanse i kritisk tenking og informasjonshåndtering. Når det gjelder praktisk anvendelse, krever denne policyen at hver mottaker av AA og AS skal ha demonstrert:

  1. Kunnskap og ferdigheter på to påkrevde områder, grunnleggende kommunikasjon og matematikk;
  2. Kunnskap og ferdigheter på fem av de følgende åtte områdene: Naturvitenskap, samfunnsvitenskap, amerikansk historie, vestlig sivilisasjon, andre verdenssivilisasjoner, humaniora, kunst og fremmedspråk; og
  3. Kompetanse på to påkrevde områder, kritisk tenking og informasjonshåndtering.

Undervisning

121761_ScreenShot2019-09-25at10.52.24AM.png

Sist oppdatert okt. 2019

Om skolen

Welcome to SUNY Sullivan, a comprehensive community college in the SUNY (State University of New York) system. We’re committed to helping you prepare for the future whether you’re getting your first j ... Les mer

Welcome to SUNY Sullivan, a comprehensive community college in the SUNY (State University of New York) system. We’re committed to helping you prepare for the future whether you’re getting your first job, transferring to a four-year college or university or enhancing your personal and professional skills. Minimér
Loch Sheldrake