Read the Official Description

FDA Fashion med Tekstiler

Centre: Økonomi, Arts and Technology

Student Type: Voksne (19+) Higher Education Dette fashion design kurset er ideelt hvis du ønsker å utvikle en karriere innen mote og tekstil, enten utvikler seg rett ut i arbeidslivet, på siste året av Honours Degree i Tekstil Design ved London Metropolitan University eller på en Honours grad ved et annet universitet.

London er uten tvil en av de beste stedene i verden for å studere mote. Dette mote og tekstiler kurs i London utstyrer deg med ferdigheter og kunnskaper du trenger for en karriere i dette fartsfylte industrien, inkludert utforming, produksjon og markedsføring av dine egne ideer.

 • 6 ukers obligatorisk verdifull praksis i moteindustrien, få arbeidsevne ferdigheter i ledende motehus som Alexander McQueen, Gareth Pugh, Burberry og mange flere
 • Lær i studioer som er fullt utstyrt med industrimaskiner for en rekke aktiviteter, inkludert skjermen utskrift, mønster skjæring, overflate tekstildesign, mote design, digital design (Photoshop og Illustrator) og plagg produksjon
 • Hold deg oppdatert med de nyeste trendene med besøk på messer, utstillinger og catwalk eventsYou vil lære av erfarne lærere med gode forbindelser med arbeidsgivere og produsenter.
 • Med spesialist studioer for mote, tekstiler, print, design, og et fullt utstyrt Mac suite, vil du bruke industri-standard utstyr og programvare for eksempel sy og strikkemaskiner, varmetransfertrykk, silke-utskrift og digital programvare inkludert Photoshop og Illustrator .

Hva du lærer

Programmet er prosjektet, arbeid og studio-basert, slik at du kan utforske og tolke temaer som kildemateriale for utvikling av design.

Du vil utvikle praktiske og tekniske ferdigheter som spenner fra innledende design til plagg konstruksjon.

Du vil også få mulighet til å få verdifull arbeidserfaring innen moteindustrien, så vel som å ta del i moteshow prosjektarbeid og oppgaver.

Besøk til messer, utstillinger og catwalk hendelser er også en viktig del av kurset, slik at du kan observere trender og siste samlingene for å forbedre dine oppgaver og holde tritt med denne raske bransjen. År 1: Mote og kulturell kontekst, Design Exploration i Fashion, teknikker og prosesser i Tekstiler, teknikker og prosesser i mote, visuell kommunikasjon, Profesjonshøgskolen, Advanced Design Exploration i mote med dataassistert konstruksjon (DAK), mønster skjæring Garment Produksjon År 2: Arbeid basert læring og utvikling, Design Research in Textiles, Advanced Pattern Cutting og Garment Produksjon, forskning og utvikling for Fashion Design, Critical Studies, innså et Fashion Collection, Creative Pattern Cutting og plagg konstruksjon, Spesialist teknikker og prosesser i tekstiler.

Assessments

Vurderingen er av modul kurs, praktisk prosjektarbeid, skriftlige oppgaver og selv gi presentasjoner i løpet av de to årene. Praktiske vurderinger vil inkludere arbeid i den endelige kleskolleksjon.

Hva blir det neste

Du vil få en Foundation Degree i mote med tekstiler.

Etter kurset kan du gå videre til enten andre eller tredje året av BA (Hons) Tekstiler Design ved London Metropolitan University. Et intervju vil finne sted for å finne ut hvilket år du kan utvikle seg til.

Nyutdannede har flyttet inn i yrker Design for dameklær, PR, markedsføring, mønster klipping, styling, Merchandising og sette opp og drive freelance bedrifter. Tidligere studenter av dette kurset har gått på å jobbe i designhusene som Alexander McQueen, Gareth Pugh og Burberry.

Opptakskrav

Minimum alder av 18 år og 160 SO poeng fra en, eller en kombinasjon av følgende:

 • 2 A Levels i beslektede fag ved Grade C
 • BTEC National eller Extended Diploma i MPP
 • BTEC Nivå 3 National Certificate eller Diploma på MM
 • Tilgang til høyere utdanning kvalifisering (avhengig relatert) på Pass

I tillegg:

 • En portefølje av relevant arbeid, for eksempel tegninger, mote design, foto og tekstilprøver
 • 4 avgangseksamen ved karakteren C eller over, inkludert engelsk
 • Matematikk på nivå 1 er nødvendig
 • Studenter som engelsk er andrespråk er pålagt å passere IELTS test oppnå et minimum av nivå 6.

Vær oppmerksom på, funksjonelle ferdigheter eller Viktige ferdigheter på nivå 2 vil bli akseptert i stedet for GCSE engelsk.

Søkere som ikke tilfredsstiller disse oppføring kriterier vil bli vurdert basert på tilsvarende kvalifikasjoner, tidligere erfaring, en College vurdering, søkeren intervju og en portefølje av relevant arbeid.

Eldre studenter (over 21 år på datoen for innreise) som viser tegn på riktig kompetanse, kunnskap og kompetanse vil også bli vurdert. Merk: Det er forventet at eldre studenter vil ha noe arbeidserfaring og vise ferdigheter i bruk av engelsk og matematikk.

Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by City and Islington College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
8,500 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline