Les den offisielle beskrivelsen

Hver dag vil det bestå av keynote-presentasjoner, case-studier, rundabordsdiskusjoner og besøk til de beste selskapene som har vedtatt den human-sentrert tilnærming, hvor du møter lagene bak deres nyeste forskning og innovasjon. Noen kaller vårt format en "design safari", noen sier det er en VIP bak-scenes opplevelse eller en forskningsreise. I løpet av uken vil du også utforske de nyeste trender og funn i virtuell virkelighet, kunstig intelligens, bærekraft og fremtidens teknologi. Du vil lære om de nyeste innovasjonsmetodikkene, og de beste verktøyene for produkt- og bedriftsledelse - og få muligheten til å stille spørsmål i en uformell atmosfære.
Alle forelesninger og workshops vil finne sted i selve byråene, noe som gir deltakerne en bedre kontekst av emnet. Dette programmet er designet for å gi deg inspirasjon og verktøy for arbeidet ditt, for å hjelpe deg med å få en ekspertuttalelse om dine nåværende prosjekter, og holde deg oppdatert med de nyeste trendene i bransjen.

I løpet av uken vil du oppleve:

WORKSHOPS

Vi vil fordype deg til den tekniske og kreative industrien i London, ved å koble deg til de mest innflytelsesrike menneskene i bransjen og ta deg til kontorer fra ledende britiske selskaper. Hver høyttaler vil dele sin egen innsikt og vil kunne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Ved å ha bare 20 deltakere på dette programmet, sørger vi for at hver og en av dere får mest mulig ut av denne erfaringen.

BESØKER TIL HJEMME LONDON SPOTS

Du vil kunne se den beste utsikten over London fra toppen av en skyskraper; Du kommer til å besøke de mest spennende utstillingene i året, og du vil oppdage hvor Londons kreative samfunn bruker fritiden sin. I tillegg får du anbefalinger for å veilede dine egne utforskninger, med tips om de beste stedene å spise, drikke og slappe av i hovedstaden i Storbritannia.

FINAL PARTY

På slutten av denne intensive uken arrangerer vi en fest for alle deltakere, med forelesere, spesielle gjester og personer fra bransjen. Etter å ha presentert sertifikater til hver deltaker, har vi noen drinker og fest. Det er en flott mulighet for alle å få nyttige kontakter, bli introdusert og bare nyte selskapet av inspirerende og vellykkede mennesker.

PROGRAMSTRUKTUR:

Hver dag vil bestå av ulike aktiviteter for å maksimere læringsopplevelsen.

Morgen gjest: Dagens første aktivitet inkluderer en uformell snakk for å aktivere hjernen og kroppen for å motta dagens kreative stimuli. Du vil samhandle med andre deltakere, dele dine ideer, erfaringer og forventninger til dagen, og møt lokale fagfolk for å bli kjent med mer om innovasjonssektorens bakke.

Morgenmøte: Det er dagens første sesjon, det vil ta form av forelesning, brannskatt eller et verksted i et av Londons beste selskaper.

Lunsjpause: mellom morgen og ettermiddagsmøter vil vi ha en kort pause når du får mulighet til å spise lunsj og nyte omgivelsene til dagens programlokaler.

Ettermiddagsøkt: Det er den andre sesjonen av dagen, hvor du får sjansen til å besøke et annet topplondon i London og høre på deres avslørende verktøy og metodikker de bruker i hverdagen.

Debrief og byen: Etter en lang dag med å absorbere nye måter å jobbe på, nyskapende og kreativ tenkning, vil vi debriefe dagens innhold for å bedre organisere dem i våre sinn. Denne aktiviteten vil være kort og engasjerende og det vil foregå rett etter ettermiddagsøkten på steder som vi kan besøke som kulturelle og sosiale aktiviteter som museer, gallerier, arrangementer eller barer.

HVEM BEHOLDER PROGRAMMET?

 • Konsernsjef, CIO og bedriftseiere
 • design- og innovasjonsavdelinger
 • produktledere og teamledere
 • service og erfaring designere
 • UX forskere
 • innovatører og trendsettere

DU VIL LÆRE

 • Hvilke metoder og prosesser selskaper bruker til å skape nye produkter
 • Hvordan skape en kunde-besatt kultur
 • Hvordan bygge markedsvinne strategier
 • Bedriftsinnovasjon beste praksis
 • Feil selskaper gjør når man utfører forskning og produktlansering
 • Siste trender i AI, VR, robotteknologi og ny teknologi
 • Hvordan finne ekte innovasjon
 • Hvordan planlegge et kontorlokal for å fremme kreativ problemløsing
 • Hvordan dele dine ideer med kunder og investorer mer effektivt

KURSKURATORER

Ekaterina Solomeina, medgrunnlegger av Future London Academy

Ekaterina er en designer, innovatør og TEDx-høyttaler. I løpet av de siste 14 årene har Ekaterina jobbet med de beste design- og innovasjonsselskapene rundt om i verden, og bidro til å vokse merkevarer, utvikle designteam og skape nye digitale produkter. Hennes kunder inkluderer Coca-Cola, Microsoft, Versace, Sony og andre.

RUTE

16-20 september, 10-18

Vi vil også ha en fest / nettverksbegivenhet fredag ​​fra kl. 18.00 til 21.00.

Noen av delegatene foretrekker å bo i helgen etter at det offisielle programmet er ferdig, og vi har valgt noen spennende utstillinger og steder for deg å besøke i din egen tid. Hvis du har andre forpliktelser og trenger å reise hjem igjen på lørdag morgen, er det ok også.

KOSTE

£ 1995

(Avhengig av 20% moms, hvis du betaler som person som bor i Europa, Storbritannia eller hvis du er en britisk bedrift)

PRIS INKLUDERER

 • alle samtaler, kontorbesøk, diskusjoner og workshops
 • utstillinger og planlagte kulturaktiviteter i løpet av programmet
 • fest / nettverksbegivenhet i slutten av uken
 • sertifikater
 • Prisen inkluderer ikke bankoverføringsgebyr, mat, reise, visum, innkvartering eller andre ekstrautgifter.

OVERNATTING

Vi anbefaler å bo i Shoreditch-området, da de fleste sesjonene vil bli holdt der. Det er den mest kreative delen av London, så det blir mye å se også. Nærmeste t-banestasjon er Old Street. Vi samarbeidet med 3 flotte hoteller for å gi deg de beste tilbudene, vennligst bruk linkene under:

 • M ved Montcalm (Velg: London Shoreditch Tech City eller Royal London House)
 • Ace Hotel (skriv inn koden for rabatt: FUTURELNDN)
 • Premier Inn (Velg London City Old Street)

Hvordan søke

For å søke om kurset, fyll ut skjemaet nederst på siden, og vi vil kontakte deg med informasjonen om betalingen og de neste trinnene.

Steder på banen er begrenset til maksimalt 25 personer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Future London Academy »

Sist oppdatert April 6, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 16, 2019
Duration
1 uke
Heltid studier
Pris
1,995 GBP
Fullt program
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 16, 2019
Sluttdato
sep. 20, 2019
Søknadsfrist

sep. 16, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
sep. 20, 2019

Design Thinking & Innovation Week 2018