Les den offisielle beskrivelsen

Lag opplevelser som folk blir forelsket i. Få inspirasjon til dine nåværende prosjekter og råd om hvordan du bygger et designteam av drømmene dine. Finn ut hemmelighetene til hva som gjør produktene vellykkede og hvilke feil selskaper laget da de bygde nye tjenester. I løpet av en hel uke vil du fordyre deg i Londons teknologiske og kreative industri som utforsker de hotteste trender og nyeste oppfinnelser. Du vil ha mulighet til å møte lagene bak de mest banebrytende produktene og lære hvordan de nærmer seg design og UX-strategi, jobbe med kunder og forbedre sine tjenester. Dette programmet består av hovedpresentasjoner, casestudier. Brettside-diskusjoner, rundbordsdiskusjoner og mini-workshops som alle utføres på de faktiske firmakontorene - som gir et enda bedre perspektiv på hvordan de jobber og samarbeider. Noen kaller vårt format en "design safari", noen sier det er en VIP bak-scenes opplevelse eller en forskningsreise. Dette er en veldig frisk måte å lære og utforske industrien. Og den beste delen er - du vil tilbringe denne uken som en del av en liten gruppe av 25 likesinnede entreprenører, UX-designere og produktansvarlige fra hele verden.

I løpet av uken vil du oppleve:

WORKSHOPS

Vi vil fordype deg til den tekniske og kreative industrien i London, ved å koble deg til de mest innflytelsesrike menneskene i bransjen og ta deg til kontorer fra ledende britiske selskaper. Hver høyttaler vil dele sin egen innsikt og vil kunne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Ved å ha bare 20 deltakere på dette programmet, sørger vi for at hver og en av dere får mest mulig ut av denne erfaringen.

BESØKER TIL HJEMME LONDON SPOTS

Du vil kunne se den beste utsikten over London fra toppen av en skyskraper; Du kommer til å besøke de mest spennende utstillingene i året, og du vil oppdage hvor Londons kreative samfunn bruker fritiden sin. Vi har en halvliter på de eldste pubene i London - 200, 300, 400 og til og med 500 år gammel. I tillegg får du anbefalinger for å veilede dine egne utforskninger, med tips om de beste stedene å spise, drikke og slappe av i hovedstaden i Storbritannia.

FINAL PARTY

På slutten av denne intensive uken arrangerer vi en fest for alle deltakere, med forelesere, spesielle gjester og personer fra bransjen. Etter å ha presentert sertifikater til hver deltaker, har vi noen drinker og fest. Det er en flott mulighet for alle å få nyttige kontakter, bli introdusert og bare nyte selskapet av inspirerende og vellykkede mennesker.

Programstruktur:

 • Morgen gjest: Dagens første aktivitet inkluderer en uformell snakk for å aktivere hjernen og kroppen for å motta dagens kreative stimuli. Du vil samhandle med andre deltakere, dele dine ideer, erfaringer og forventninger til dagen, og møt lokale fagfolk for å bli kjent med mer om innovasjonssektorens bakke.
 • Morgenmøte: Det er dagens første sesjon, det vil ta form av forelesning, brannskatt eller et verksted i et av Londons beste selskaper.
 • Lunsjpause: mellom morgen og ettermiddagsmøter vil vi ha en kort pause når du får mulighet til å spise lunsj og nyte omgivelsene til dagens programlokaler.
 • Ettermiddagsøkt: Det er den andre sesjonen av dagen, hvor du får sjansen til å besøke et annet topplondon i London og høre på deres avslørende verktøy og metodikker de bruker i hverdagen.
 • Debrief og byen: Etter en lang dag med å absorbere nye måter å jobbe på, nyskapende og kreativ tenkning, vil vi debriefe dagens innhold for å bedre organisere dem i våre sinn. Denne aktiviteten vil være kort og engasjerende og det vil foregå rett etter ettermiddagsøkten på steder som vi kan besøke som kulturelle og sosiale aktiviteter som museer, gallerier, arrangementer eller barer. UX-1.jpg

Hvem deltar dette programmet?

 • Kreative styremedlemmer og leder av designavdelinger
 • Digitale produktdesignere, UX og visuelle designere
 • Design ledere og teamledere
 • UX forskere og analytikere
 • Service designere og produkt eiere

Du vil lære:

 • Beste praksis i å utføre forskning, prototyping, testing og produktlansering
 • Rollen til DesignOps i organisasjonen
 • Hvordan menneskelig sentrert design kan hjelpe dine prosjekter
 • Hvordan jobber verdens beste designteam og bedrifter: prosesser, arbeidsområder og kultur
 • Siste metoder og verktøy for digital produktdesign
 • Produktdesign trender for web, mobil, wearables og IOT
 • Hvordan opprettholde et designsystem
 • Hvordan vokse og administrere designteam vellykket
 • Beste praksis for å skape en UX-strategi for et multipproduktfirma

Kurs kurator

Yury Vetrov, design direktør på Mail.ru Group

yury-2018.jpg

Yury leder designteam på Mail.Ru Group, en av de to største russiske internettbedriftene som utvikler 20 multi-plattformsprodukter. Før han ble en stor avtale hos Mail.ru Group, hadde Yury sin egen UX-konsulent. Han driver også en blogg på UX-strategi på russisk, kuraterer et av de mest populære UX-fellesskapene, skriver for Smashing Magazine og UXMatters, organiserer Moscow Dribbble Meetup og underviser på British Higher School of Art

Rute

12.-16. August kl. 10-18

Vi vil også ha en fest / nettverksbegivenhet fredag ​​fra kl. 18.00 til 21.00.

Noen av delegatene foretrekker å bo i helgen etter at det offisielle programmet er ferdig, og vi har valgt noen spennende utstillinger og steder for deg å besøke i din egen tid. Hvis du har andre forpliktelser og trenger å reise hjem igjen på lørdag morgen, er det ok også.

Koste

Prisen inkluderer:

 • alle samtaler, kontorbesøk, diskusjoner og workshops
 • utstillinger og planlagte kulturaktiviteter i løpet av programmet
 • fest / nettverksbegivenhet i slutten av uken
 • sertifikater

Prisen inkluderer ikke bankoverføringsgebyr, mat, reise, visum, innkvartering eller andre ekstrautgifter.

Overnatting

Vi anbefaler å bo i Shoreditch-området, da de fleste øktene vil bli holdt der. Det er den mest kreative delen av London, så det blir mye å se også. Nærmeste tunnelbanestasjoner er Old Street.

Vi samarbeidet med 3 flotte hoteller for å gi deg de beste tilbudene, vennligst bruk linkene under:

 • M ved Montcalm (Velg: London Shoreditch Tech City eller Royal London House)
 • Ace Hotel (skriv inn koden for rabatt: FUTURELNDN)
 • Premier Inn (Velg London City Old Street)

Hvordan søke

For å søke om kurset, fyll ut skjemaet nederst på siden, og vi vil kontakte deg med informasjonen om betalingen og de neste trinnene.

Steder på banen er begrenset til maksimalt 25 personer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Future London Academy »

Sist oppdatert October 25, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 12, 2019
Duration
1 uke
Heltid studier
Pris
2,450 GBP
Fullt program, delt innkvartering
Deadline
aug. 8, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 12, 2019
Sluttdato
aug. 16, 2019
Søknadsfrist
aug. 8, 2019

aug. 12, 2019

Location
Søknadsfrist
aug. 8, 2019
Sluttdato
aug. 16, 2019