EFMD Epas Accredited

Professional Management Course

Dette Professional Management Kurset tar sikte på å gi ledelsen utdanning til deltakerne i plantasjen og tilhørende agri-business-sektoren. Programmet er rettet mot å kombinere grasrota handling med global konkurranse og utstyrer studentene for lederstillinger i Agri-Plantation bransje. Følgelig, utstyrer programmet elevene med de nyeste ideer og teknikker innenfor ledelse og teknologi. Studenter som gjennomgår dette programmet kan forvente bedre muligheter for karriereutvikling. Videre, som individer de ville bli bedre rustet til å gi fremtidige lederskap til industrien. Organisasjoner også dra fordel av den faglige kompetansen kjøpt opp av studentene gjennom dette programmet basert på en 'akselerert læring tilnærming ' for å erverve og skjerpe sine ledelsesmessige ferdigheter.Studentene blir utsatt for state-of-the-art utviklingen i cyber-revolusjon gjennom hands-on ferdigheter oppkjøp i Internett og andre relaterte utviklingen.

Kurs Varighet: 24 måneder Residential Course: AICTE Godkjent - Tilsvarer MBA

Gjennomføring

Kurset er delt inn i seks klasserom trimester dekker 117 studiepoeng inkludert Corporate Training Segment på 12 uker. Den integrerer tekniske, funksjonelle, ledelsesmessige og ledelse aspekter av ledelse med en blanding av ferdigheter, teknikker, kvaliteter og verdier. Kurset er tilpasset kravet i bransjen. Tilpasning av ulike kurs sikres gjennom plantasjer og agri-business relaterte case studies, feltbesøk inkludert "camping ut " for sensibiliserende elevene. Studentene har også en mulighet for interaksjoner med industriledere gjennom visjon bygge forhandlingene.

Bortsett fra klasserommet, elevene bruke sin tid til biblioteket konsultasjoner, datamaskinen laboratoriearbeid og arbeid på kurs relatert oppgaver, osv. og veiledning vil også være tilgjengelig for studentene for å søke personlige konsultasjoner med fakultetet for avklaringer på et behov basis.

Undervisning Methodology & Akademisk Ambience

3D og Jordet Praxis Approach

Institutt 's undervisning metodikk bruker en rekke tilnærminger til læring. I tillegg til saken metoden problemer analyse og cyber læring, bruker instituttet i 3-D tilnærming til diskusjon, dialog og diskurs. Instituttet bruker også begrepet 'jordet praksis "for å bevisstgjøre studentene til de lokale forhold og samfunnsspørsmål. Instituttet gir verdensklasse akademisk atmosfære for læring.

Selvutvikling og kulturell berikning

Selvutvikling og kulturell berikning er en kontinuerlig prosess ved instituttet.Dette er tilrettelagt gjennom involvering av studenter i kreative aktiviteter og deltakelse i debatter, seminarer, essayskriving, musikk og poesi og andre kreative involvements som letter helhetlig utvikling av studentene.

Evaluering og Grading System

Den faglige ytelse evaluering system blir sett på som et middel for å fremme læringsprosessen, og er utformet for å vurdere muligheten for elevene til å anvende kunnskap for problemløsning og øke organisasjonens effektivitet. Evalueringen er en kontinuerlig prosess basert på oppgaver, quiz, prosjektarbeid, seminarinnlegg, mid-term test og avsluttende eksamen. CTS og SFA rapportene vil bli vurdert.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Indian Institute of Plantation Management »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juli 2019
Duration
24 måneder
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato