Faglig program i internasjonale relasjoner

European School of Economics

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Faglig program i internasjonale relasjoner

European School of Economics

Velkommen til Global Diplomacy på ESE

Formålet med dette kurset er å gi deg en grunnleggende forståelse for utenrikssaker og introdusere deg til de grunnleggende prinsippene i internasjonale relasjoner innen statsvitenskap rammeverk. Disse prinsippene vil tjene som grunnlag for mer avanserte studier i International Relations feltet og vil hjelpe deg å ikke bare utvikle kritisk tenkning ferdigheter du trenger for å analysere konflikter mellom stater, men de menneskelige realtions ferdighetene du trenger for å proaktivt unngå dem. Forskjellen mellom internasjonale relasjoner og global diplomati er at mens tradisjonelle internasjonale relasjoner er en studie fra det fjerne, vil diplomati forberede deg til å aktivt arbeide for en løsning.

Diplomati, i sin reneste form er ikke kunsten befinner seg over ens rivaler for å gjøre endringer, men orkestrering av perfeksjon av kommunikasjonsferdigheter til å bygge forståelse og harmoni i verden som det er.

Opprettelsen av en mer harmonisk verden avhenger av den enkelte, hans nivå av ansvar, hans kreativitet, hans ideer, sin visjon.

kurs Levering

Kursdeltakerne vil ha to av følgende tre moduler i tillegg til deres valg av to moduler fra de tilgjengelige business og ledelse kurs tilgjengelig. E Forretnings og E Commerce og International Business Decision Making Her vises som de har det bredeste bruksområde, men studentene oppfordres til å velge basert på allerede anskaffet ferdigheter og ambisjoner.

DIPLOMATISKE METODER OG UTVENDIG POLITIKK

Course Outline

Moderne stater og kvasi-statlige organisasjoner står overfor et stadig mer teknisk og kompleks agenda i forbindelse med utøvelsen av sin utenrikspolitikk. Dette kurset er opptatt av hvordan stater utføre sin virksomhet internasjonalt og deres utenrikspolitikk. Det overordnede målet er å gi studenter av politikk, forvaltning og andre praktiske og analytiske innsikt i de problemer og problemer som oppstår fra organisasjonen, representasjon, forhandling, traktater og multilateralt diplomati av moderne stater og kvasi-statlige organisasjoner. Seminarer vil dekke organisering av UD og forhandlingsmetoder. Case-studier vil bli trukket fra tidligere, nåværende og potensielle fremtidige problemområder som for eksempel den jugoslaviske konflikten, Gulf Way og Midtøsten problemstillinger. Diplomati er et viktig element i verdens gjensidig overlevelse.

Kurs Levering og vurdering

Kurset dekker forelesninger og lesing fra tekster, supplerende bøker og aviser og tidsskrifter med mulighet for audiovisuelle metoder og gjesteforelesere. To eksamener vil dekke skriftlig vurdering, hver på 40% med ikke mer enn 20% tildelt muntlig vurdering.

Økonomi av arbeid, fritid og forbruk

Fokus er på rollen til arbeid, fritid og forbruk i økonomien i Italia, Europa og globalt. Temaer er den historiske utviklingen av arbeidet og arbeidstime, moderne organisasjoner, seksuell arbeidsdeling og "kvinnerolle", den siste økningen i arbeidstiden. Alternative forbruk modeller som relativ inntekt, ekstra og permanentinntekten er dekket. Miljø kritikk av forbruket er omtalt, samt fremtidige muligheter i transformasjon av strukturer av arbeid, fritid og forbruk.

INTERNASJONALE RELASJONER

Dette kurset er utformet for å gi deltakerne innsikt i prinsippet aktører i internasjonale relasjoner scenario. Studentene vil bli introdusert til prinsippet teorier og tilnærminger som styrer studiet av internasjonale relasjoner i dag. Når det er mulig, vil studentene også bli oppfordret til å delta på forelesninger, seminarer og presentasjoner utenfor skolen som kan gi nyttig informasjon og bakgrunnsmateriale for å utdype interessen og forståelsen av denne fascinerende fagområdet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 14, 2019
Duration
Varighet
3 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
5,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Italia - Florence, Tuscany
Studiestart : Jan. 14, 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Italia - Milan, Lombardy
Studiestart : Jan. 14, 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Italia - Rome, Lazio
Studiestart : Jan. 14, 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Spania - Madrid, Community of Madrid
Studiestart : Jan. 14, 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Jan. 14, 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen