Les den offisielle beskrivelsen

Det er et ubestridelig faktum at flere og flere foreldre velger å bli med barna på engelsksprogsturer til Malta og Gozo. Nettopp av denne grunn tilbyr Gateway School Of English , selv et familiedrevet etablissement, et studium som gjør at foreldre kan ta med sine små barn sammen med dem for å lære engelsk, ved hjelp av fasiliteter på stedet som sikrer et fleksibelt og hyggelig opphold.

Oppmerksom på de spesifikke kravene til en enkelt familie eller en forelder

Privatundervisning for juniors og gruppekurs for foreldre, ellers fritidsaktiviteter for barn mens foreldre følger engelsk kurs, er noen eksempler på hva GSE har tilgjengelig. Vi kan også organisere barnehage barnehage tjenester for svært små barn mens foreldre deltar på leksjoner.

Videre tilbyr vi til og med halvpensjon overnatting (frokost

Som Gateway School og Residence (kun 3 minutter fra soverommet til klasserommet!) Er fullt utstyrt med gratis Wi-Fi, kan familier holde kontakten med forretninger, venner og slektninger fra komforten av sine egne rom. Vår skole er dedikert til en tjeneste av fortreffelighet fordi familiens verdier står i hjertet av vårt oppdragsgivers uttalelse.

Bortsett fra skoleboligen tilbyr vi også overnatting for familier som reiser med barn innen 5 til 10 minutter gangavstand fra skolen, selvbetjente leiligheter i nærheten av skolen, samt et utvalg av tre, fire og femstjerners hotellinnkvartering i St. Julians

Young Learners undervisning er tilgjengelig for barn i alderen 4 til 12 år hele året. Vi tilbyr 20 eller 30 leksjoner per uke.

Foreldre betaler standard voksenundervisning

For barn 0 til 3 år: Vi tilbyr barnepass i St Julian innen 15 til 20 minutters gange fra skolen (eller 5 minutter med buss) til Euro 4,50 per time eller barnevakt på Euro 10 per time.

For foreldre som går på ettermiddagskurs og som ikke ønsker å registrere sine barn i ettermiddagstimer (Young Learner Group Course 30 leksjoner per uke), tilbyr vi også alternativ for ettermiddagsklasse fra mandag til fredag ​​fra kl. 13.00 til 2.30 på Euro 20 per dag.

priser:

Foreldre betaler standard voksenpris for kurs, overnatting eller overnatting bare (uten kurs) hvis de ønsker å bli i boligen uten å ta leksjoner.

2018 Priser for barn (4 til 12 år) reiser med foreldre og tar engelsk kurs:

kurs:

Korte opphold (1 til 7 uker)

Unge lærerkurser 20 leksjoner per uke = Euro 195 per uke (lav og høysesong, hele året)

Unge lærerkurser 30 leksjoner per uke = Euro 285 per uke (lav og høysesong, hele året)

Lange opphold (8 uker pluss)

Unge lærerkurser 20 leksjoner per uke = Euro 185 per uke (lav og høysesong, hele året)

Unge lærerkurser 30 leksjoner per uke = 275 euro per uke (lav og høysesong, hele året)

Young Learner Courses 30 leksjoner per uke

Tidsplanen vil være den samme for foreldrene og barna, dvs. foreldre og barn skal starte og avslutte samtidig. Leksjoner vil bli avholdt på samme skoles lokaler, men i forskjellige klasserom. Våre lærere spesialiserte seg på å lære engelsk til unge elever. Leksjoner er for det meste aktivitetsbaserte (spill, sanger, videoer osv.) Med masse audiovisuelt materiale.

  • Driftsperiode: Hele året
  • Nivå: Nybegynner til Avansert
  • Varighet på 1 leksjon: 45 minutter
  • Leksjoner per uke: 20 leksjoner (15 timer); 30 leksjoner (22,5 timer)
  • Gjennomsnittlig antall studenter i klassen for ungdomskurs: Vinter (januar - mai
Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurs fra Gateway School Of English »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Pris
- Vennligst sjekk programbeskrivelsen for detaljerte priser.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato