Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

Dette korte kurset introduserer deltakerne til det grunnleggende om fotografering *. De vil utvikle en forståelse av hvordan fotografiet oppsto og utviklet seg fra 1950-tallet og fremover. Fotografere en figur, dekonstruere en titt, forstå hva styling er og hvordan man bruker det. Dette er alle elementene de vil utforske. De vil bli introdusert til digitale fotograferingsteknikker, innendørs og utendørs skyting, retusjering og bildebehandling for moteindustrien, og få muligheten til å lage en motefotobok av arbeidet deres via en yrkesrettet læring.

Uke 1

En introduksjon til digitale fotograferingsteknikker vil være utgangspunktet for kurset. En studio-basert induksjon til fotografisk teknikk og utstyr vil finne sted. Deltakerne vil utforske tidligere, nåværende og fremtidige fotografitrender for å forstå sammenhengen der de skal jobbe. Tilgang og navigering av sourcingverktøy (bøker, artikler, magasiner, internett, street style etc.) vil være nøkkelen for å utvikle kreative ideer. Målet med den første uken er å starte motefotografering og testing av ferdigheter ved å ta bilder av hva som er interessant moteutseende rundt i gatene i Miami.

Uke 2

Deltakere blir introdusert til fundamentet av mote styling, ser på hva som definerer en bestemt stil, konsept og visuelle elementer, og utforske trendprognoser i mote og luksus. Deltakere vil også bli introdusert til fashion bloggen; i dag betraktet som et av de viktigste moderne kommunikasjonsverktøyene for stil gjennom fotografering. Praktiske øvelser i streetfotografering og trenderanalyse og grafisk layout for redaksjonell vil bidra til å bygge kommunikasjonen til et individuelt stilkonsept.

Uke 3

Deltakerne vil få muligheten til å implementere sitt eget fotografiske stylingprosjekt. Arbeidet vil være kulminasjonen av de to første ukene av handlingen med presentasjon av et humørbrett som kommuniserer mote konseptet og ideutvikling gjennom fotografiske bilder. Ved hjelp av grunnleggende teknikker innen digital retusjering og redigering, vil deltakerne bli veiledet for å presentere sitt arbeid i en fotobok med mote.

* Avocational short courses er ikke lisensiert av Kommisjonen for uavhengig utdanning. Disse avokasjonelle korte kursene er ikke ment for sysselsettingsformål.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra Istituto Marangoni - Miami »

Sist oppdatert October 22, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 uker
Pris
5,000 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato