Les den offisielle beskrivelsen

FASHION STYLING SHOOTING MODULE The Fashion Styling Shooting modul av Milan Fashion Campus er en styling workshop dedikert til utarbeidelsen av fast fashion skyting i et studio med en profesjonell fotograf, en modell og en frisør. Vi vil tillate elevene å utvikle følelse av styling med praktiske øvelser, og for å øke sin styling portefølje.

Prosjektet tar sikte på å gjennomføre studenten fra begynnelsen til slutten av fotoseanse, noe som gir mulighet til å bevise hans / hennes styling potensial. Denne modulen består av fire dager med arbeid, i henhold til de ulike fasene i prosjektet. I detalj: - Den første dagen er dedikert til forberedelse og bygging av prosjektet som omfatter en stemning ombord forskning: å velge et konsept, og bygge en story board, bestemmer stilen på fotografering, velge plasseringen, velger riktig modell, bestemmer seg positurer, make-upand frisyren.

  • Andre dag vil studentene få en liste over viktige elementer: å velge tre eller fire av dem for fotoseanse og tilpasse utseendet ved hjelp av klesskapet tilbys av skolen og sine egne klær og tilbehør, vil de skape reelle antrekk. Styling kan gjennomføres leie klær og tilbehør etter butikker tilknyttet skolen.
  • Den tredje dag inkluderer beslaget med modellen og et møte med make-up artister, frisører, og fotografen til å diskutere prosjektet og fotoseanse.
  • Fjerde dag er opptaks dag! Denne workshopen kan pares med Fashion Styling kurs eller det kan gjøres separat. På slutten av modulen hver student vil motta de digitale baserte bilder og partecipation sertifikat. Motta detaljene om hvordan det fungerer Klikk her!

Be om informasjon Kurslæringsutbytte --be stand til å kombinere nye up-to-date ser - være i stand til å organisere en skyteepisode - være i stand til å arbeide i et internasjonalt ambient - få kunnskap til å jobbe med fagfolk - forbedre porteføljenivå: Nybegynnere Materiale: Notebook - Bærbar datamaskin - USB-minnepinne - Photoshop - (30 dagers prøveversjon greit) disponibelplan Varighet Daytime 1uke - Heltid - 4 dager i uken (mandag til torsdag) Fee: € 1,500 (Photoshop Lessons inkludert) Kombinasjonskurs Fashion Styling & Fashion shotting Mote Skyting & Fashion Styling 2 uker Fashion styling - Heltid - 4 dager i uken (mandag til torsdag) og en uke Fashion Shooting Avgift: € 2,800 Klikk her for Fashion Styling programmet til å inkludere 22% moms og € 150 innmeldingsavgift.

Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurs fra Milan Fashion Campus »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
1 - 2 uker
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato