fashion styling spesialist

Generelt

Programbeskrivelse

Fashion Styling Specialist

Klassene vil bli undervist både italiensk og engelsk

&nbsp

Fashion Stylist Spesialister er eksperter i stand til å skape et bilde i alle sine faser: fra moteshowet til reklamekampanje.


De er forskning konsulenter, eksperter av trender og styling.
I løpet av kurset skal studentene lære alle begrepene som trengs for å møte de nye utfordringene som verden av mote presenterer, inngående kjennskap til historien om mote, analyse av de viktigste epoker, av hele systemet av veving og av luksus, studerer i stor detalj de ulike typologier av styling.
De vil takle temaene når det gjelder analyse av trender og forskning av tendenser av styling, vil de lære å forstå den kommersielle verden, og den eksklusive bygging av en portefølje for presentasjon av seg selv til byråer og ledere.

&nbsp

Kurs Program

&nbsp

- Fashion Fundamental Styling
- Avansert Fashion Styling
- Fashion Styling Trend Portfolio

Fashion Styling Specialist er en tre måneders kurs
Leksjonene vil bli holdt hver dag fra mandag til fredag, 9.30 til 12.30 og 14.00 til 17.00 for et samlet beløp på 324 timer.

&nbsp

Tilgjengelige datoer:

&nbsp

  • 26/09/2011
  • 09/01/2012
  • 03/04/2012

&nbsp

&nbsp

Hele beløpet for kurset består av:

&nbsp

- Inngangspenger: Euro 700,00
- Skolepenger: Euro 6900,00
- Totalt beløp: Euro 7600,00

&nbsp

Vi kan gi deg alle nødvendige dokumenter for å få student visum.

Vi kan tilby vår hjelp til å finne overnatting

Grunnleggende forutsetning for å delta på kurset er å allerede har fylt 18 år

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Uptodate Fashion Academy - foruten å være den første internasjonale akademiet for å tilby kvalifiserte, innovative og formative stier av ubestridt verdi, er det et sted hvor Fashion & Beauty finne ... Les mer

Uptodate Fashion Academy - foruten å være den første internasjonale akademiet for å tilby kvalifiserte, innovative og formative stier av ubestridt verdi, er det et sted hvor Fashion & Beauty finne sin perfekte fusjon, garanterer kvalifisering og oppdatering på trender og sikte på den fullstendige kundetilfredshet. Uptodate er en veritabel tilfelle av italienske fortreffelighet. &nbsp&nbsp Uptodate Fashion Academy er ledende i verden av mote og skjønnhet studier. Grunnlagt på en newconcept omfatter kreativitet, profesjonalitet, og trend forskning. Uptodate Fashion Academy er hjertet av Milano, mote hovedstaden i verden, etablert i 2001 med et oppdrag om å gi den høyeste grad av trend kunnskap og opplæring for å veilede nye fagfolk inn i verden av mote og skjønnhet.&nbsp&nbsp Metode og Vision &nbsp Den trendsetter - i mote, skjønnhet, design og stil - er konfrontert med "rådende " strømninger, men setter sine egne mål som blir attraktivt for trend allerede etter disse strømmene.&nbsp&nbsp Sertifikater &nbsp ISO 9001/2000 Quality Certificate Minimér