Fullfør en tilknyttet grad, høyskole sertifikat, eller opptil 60 timer med overføring kreditt før videregående opplæring!

Fast Track er et felles partnerskap mellom Wallace State og et lokalt skolesystem som gjør det mulig for videregående juniorer og seniorer å fullføre opptil to år med høyskoleoppgaver før videregående opplæring. Alle kurs er tatt på Wallace State campus, men elevene er fortsatt i stand til å gå tilbake til sin lokale videregående skole for å delta i utdanningskurs.

For å være kvalifisert, må studentene:

  • Har fullført 10. klasse
  • Ha en GPA på 3,0 eller høyere for å melde deg på akademiske kurs og 2,5 for å melde deg på tekniske og helse kurs
  • Send inn skriftlig anbefaling fra den lokale videregående skole, inkludert godkjenning av rektor og superintendent
  • Møt WSCC inngangskrav
  • Komplette plassering eksamener

Kostnad for programmet:

I de fleste tilfeller er studentene ansvarlige for å betale høyskoleopplæring. Det kan imidlertid være fullt stipend for enkelte programmer. Alle lærebøker for Fast Track-studenter leveres av WSCC.

Søknadsprosess:

Fast Track Academy aksepterer applikasjoner hver vår for studenter som planlegger å starte følgende høst. Studenter som er interessert i å delta i Fast Track, må søke om opptak til WSCC ved å fullføre onlineopptaksprogrammet. Studentene bør også fullføre Wallace State Fast Track Academy Application nedenfor og sende til sin videregående opplærer innen fristen som er oppført på søknaden. Videregående veileder vil deretter fullføre anbefalingsdelen av søknaden og sende til Wallace State Fast Track Academy. Studentene vil bli varslet om godkjenning av programmet i april.

Program undervist i:
Engelsk
Wallace State Community College

Se 8 flere kurs fra Wallace State Community College »

Sist oppdatert October 14, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato