Ferie engelsk innlevelse - engelsk språk program

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ferie engelsk innlevelse - engelsk språk program

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Vårt program er en enestående mulighet for deg å forbedre dine engelskkunnskaper, enten du er en student eller en profesjonell. Basert på den pedagogiske filosofi for læring-by-doing, Vacation engelsk Immersion støtter deg i å forbedre dine engelskkunnskaper med en interaktiv, student-sentrert tilnærming. Vacation engelsk Immersion er utformet slik at du får fullt utbytte av språklæringsmuligheter, mens du nyter din tid i Santa Fe. For en ekte innlevelse erfaring, vil du delta kommunikative engelske Klasser og kultur og kommunikasjon workshops, samt fritidsaktiviteter.

2014 datoer:

  • 21 januar til 14 februar
  • 24 februar til 14 mars
  • 31 mars til 18 april
  • 28 april til 16 mai
  • 10 til 30 juli

Andre økter tilgjengelig hvis det er ledig plass på SFUAD lokaler, og et minimum innmelding av 20 studenter (10 per engelsk nivå).

I de engelske klasser, vil du fokusere på å utvikle dine kommunikative engelskkunnskaper i et komfortabelt miljø klasserommet. Du vil bli gruppert etter dine ferdigheter nivå og arbeid med høyt utdannede, erfarne språkinstruktører som elsker å undervise.

NORSK KLASSER

Du vil motta ca 15 timer i uken av kommunikativ engelsk språk instruksjon, læring aktivt gjennom hands-on aktiviteter som skattejakter, rollespill og videoprosjekter. Ved å engasjere seg i morsomme og interessante språk læringsaktiviteter, vil du se dine språkkunnskaper forbedring fra den første dagen av klasse!

Kultur og kommunikasjon Workshops

I kulturen og kommunikasjon Workshops, vil du lære om og oppleve en rekke kulturelle tradisjoner og temaer. Gjennom gjesteforelesere, ekskursjoner og aktiv undervisning, vil du ikke bare bruke dine engelskkunnskaper, men også utvide interkulturell forståelse og kompetanse. Populære temaer er: indianske tradisjoner, Sport, smykkelaging, Etnisk mat, yoga og Film.

Fritidsaktiviteter gir en ekstra mulighet til å forbedre ferdighetene i engelsk og lære om amerikansk kultur. Ferie engelsk Immersion studenter er en del av SFUAD campus samfunnet, og du oppfordres til å delta i universitets arrangementer og aktiviteter. Enkelte populære hendelser kan omfatte: kunstutstillinger, filmkvelder, konserter, sport og dagsturer. Du vil få rikelig med gratis tid på kveldene og i helgene for å dra nytte av de SFUAD sponset aktiviteter, samt utforske Santa Fe på egen hånd.

Programmet tilbys for studenter, lærere og ansatte, og engelsklærere.

PROGRAM INFORMASJON:

  • 12 timer med engelsk språkopplæring per uke.
  • Deltakerne gruppert etter deres ferdigheter nivå og arbeide med høyt kvalifiserte, erfarne engelskspråklige instruktører.
  • 6-timers kultur og kommunikasjon workshops tilbys 3 ganger per uke.
  • Ukentlige utflukter tillate deltakerne å utforske Santa Fe.

Varighet:

Tre uker

Engelsk Ferdighet:

Alle deltakere må fullføre Laureate engelske innplasseringsprøve

Innvandring dokumenter:

B-2 besøksvisum

Aldersgrense:

18 år

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
3 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
2,800 USD
inkludert undervisning, bolig og måltider.
Information
Deadline
Locations
USA - Santa Fe, New Mexico
Studiestart : Juli 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
USA - Santa Fe, New Mexico
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen