Film Og Fjernsyn

New York Conservatory for Dramatic Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Film Og Fjernsyn

New York Conservatory for Dramatic Arts

Film og TV

&nbsp

Advancement i Film and Television år er kun for inviterte, og er basert på lærerens vurderinger, faglig nivå og endelige forestillinger anmeldt av fagkomiteen.

Film and Television år bringer den unge skuespilleren til en verden av kameraet. Lære å integrere teknikken med forståelse og imøtekommende kravene i kameraet er målene i år. Det er forankret i Scene Study for kameraet, og konstituert Prosess for kameraet. Skuespillere utvide sin på kameraet håndverket med Audition for Film og TV, reklame og Daytime Drama. Skuespiller komedie Workshop, monologer og Voice-over-workshop fortsette å støtte aktører i deres vekst.

Aktører i den siste semester begynner å bli introdusert til industrien. Å forberede dem, studentene ta en Business of Business verksted.De er invitert til å gjøre monologer for en jury av profesjonelle avstøpning direktører og agenter. En seks ukers workshop drevet av rollebesetningsansvarlig gir aktørene mulighet til å møte og jobbe med disse fagpersonene. Film-og TV års arbeid kulminerer med en enhet viet til å skyte et avsluttende prosjekt.

I din siste semester:

  • Du vil utføre før en profesjonell jury valgt av kunstnerisk leder. Hvert medlem utarbeider en detaljert vurdering av dine ferdigheter, støping type, styrker og forbedringsområder.
  • Du vil arbeide med profesjonelle avstøpning direktører, agenter og ledere til å forberede deg for realitetene i audition.
  • Hvis du er kvalifisert, vil du prøvespille for og delta i det endelige prosjektet.

Dette året handler om å lage dine forestillinger for de unike kravene i kameraet. Du vil utvikle på kameraet ferdigheter med en rekke kurs som omfatter Audition Technique, Commercials, Actors Comedy Workshop, Scene Study, Voice-Over-og prosessteknikk for kameraet. Det er ingenting som å se all denne treningen begynner å jell. Du vil føle deg naturlig begynner å integrere prinsipper og ferdigheter fra alle dine klasser for å lage sofistikerte på kameraet forestillinger.

Etter å ha forberedt deg den fungerer som en personlig Business workshop, introduserer siste semester du til industrien. Et aspekt omfatter utfører monologer for en jury av profesjonelle avstøpning direktører, talent ledere og agenter. Det er en flott mulighet til å møte og utføre for disse profesjonelle og bruke deres tilbakemeldinger og innsikt for å få fart på veksten og selvtillit.Du vil fullføre dette spennende år ved å skyte Endelig Reel, en profesjonelt produsert, skrevet, regissert og redigert filmproduksjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
31,200 USD
Information
Deadline
Locations
USA - New York, New York
Studiestart : Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
USA - New York, New York
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen