Filmproduksjon diplom

dBs Film Berlin

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Filmproduksjon diplom

dBs Film Berlin

Utvikle din kreative visjon og forbedre din håndverket gjennom praksis.

For å gi deg en real head-start på filmkarriere, har vi utviklet vår Filmmaking Diploma rundt ideen om at læring gjør. Dette betyr at du vil ikke finne noen "tradisjonelle" klasserom i denne dBs Film programmet. I stedet, vil deltakerne tilbringe et år å lage filmer non-stop. Ingen forelesninger, ingen lekser, ingen tester: bare filmproduksjon!

I løpet av året vil du produsere tretti filmprosjekter! Du vil få opplæring og støtte for hver av disse gjennom en tre-del kombinasjon av rundebordskonferanser, arbeidsmøter og konsultasjoner. Hvert prosjekt er utviklet for å finpusse de grunnleggende prinsippene for historiefortelling og samtidig oppfordre deg til å følge hva som interesserer og interesserer deg. Dine filmer kan ta form av fiksjon shorts, dokumentarfilm, reklamefilm, musikkvideoer ... hva du vil. Sjanger og format er ikke viktig; fortelle en historie er.

Våre diplom kurs

Akkreditert av dBs Berlin, har vår filmproduksjon Diploma er designet for å være så oppdatert som mulig for å virkelig forberede studentene for bransjen som det er nå, og er fokusert på å gi studentene den rette erfaringen til å fremme sine studier eller karriere.

Arbeide i filmbransjen

Våre kurs er fokusert på å gi et bredt spekter av relevant kompetanse for å forberede deg for arbeid i den virkelige verden, og hjelper deg å bygge bro over gapet mellom å studere i et klasserom og lage en levende fra arbeidet. Dette betyr å ha lærere som kan passere på sine egne erfaringer, jobber på prosjekter som kan bli din telefonkort, og plukke opp ferdigheter på områder som normalt ikke berørt av andre kurs.

Å gå videre med hell i sysselsetting i dagens filmindustri tar mye hardt arbeid, fokus, engasjement og lidenskap. Det krever også en sterk sett av kompetente ferdigheter og et godt utviklet 'kreative muskel'. Vårt mål er å støtte deg i å utvikle alle disse områdene i løpet av din tid på dB Film i Berlin!

  • KURSLENGDE: 1 År
  • Kursstart: september 2017
  • Begrepet tid: fra september 2017 til juli 2018
  • Kursavgift: fra € 740 per måned

Inntakskrav

DIPLOM

Faglige krav

Du må være 18 år eller eldre og har fått noe av det følgende eller tilsvarende - GCSE, IGCSE, GNVQ, Russens Certificate, Mittlere reife.

Praktiske krav

Vi vil at du skal vise oss at du er opptatt av å lære alle aspekter av filmproduksjon prosessen! Kurset strukturen er utformet på en slik måte at du vil være grunnlag av de andre klassekamerater til å arbeide som en del av en travel mannskap på mange prosjekter og i ulike roller i løpet av året.

Bli en del av dBs Berlin

Vi gjør ting annerledes på dBs Berlin. Vi vil ikke bare lære ferdigheter og prosesser for filmproduksjon, prøver vi å bli det opp med de menneskelige egenskapene som gjør at folk lykkes i livet. Dette innebærer å hjelpe deg å bli en godt avrundet person som kan forholde seg godt til andre, vet hvordan man skal kommunisere på et personlig og profesjonelt nivå, og som kan bringe kreativitet og emosjonell følsomhet for alt du gjør.

Vårt team

Du vil lære med vårt team av internasjonale lærere, slikker deres omfattende industri og faglig erfaring. Vårt team vil gi deg den omsorg, støtte og stimulering for å få mest mulig ut av din tid med oss.

våre studenter

Samarbeide, lage og spille med lidenskapelige, likesinnede elever fra hele verden. Vår internasjonale plassering og kohort bringer et vell av kulturelle og kreative mangfold til din erfaring.

Våre områder

Basert på våre spesialbygde studioer og kino på Funkhaus vil du være omgitt fantastiske steder og det siste innen film, redigering og visning av fasiliteter!

Kursinformasjon

- Fokus på Story

Filmproduksjon er historiefortelling. Men en god historie er ikke bra hvis det aldri blir fortalt. Vi mennesker er naturlige fortellere, men ofte når vi konstruere en fra løse luften, det lyder hult. I Diploma kurset vil du trene i berggrunnen grunnlaget for å spinne en god garn: dramatisere sannheten, og viser ikke fortelle, engasjere publikum følelsesmessig og pitching din historie til andre. Disse ferdighetene er viktig om du skal lage en hardtslående dokumentar, en plass vestlig redsel eller en såpe kommersielle.

- Fasiliteter og teknologi

Vi vet at du kanskje allerede har din egen DSLR, videokamera eller annen film-kompatible enheter, slik at vi har trappet opp et par hakk. Ideen er å gi deg tilgang til hva slags teknologi som du ikke er sannsynlig å normalt ha liggende rundt. Dette betyr tilgang til kringkasting nivå kamerahus, raske objektiver, og top-of-the-line belysning, lyd og grep kits.

Vi vil at du skal få hendene på og lære så mye som mulig om de evner og egenskaper ved forskjellige typer utstyr og programvare, slik at du trygt kan sette sammen og bruke riktig kit for å oppnå din egen kunstneriske visjon.

- Redigering og lyd-post produksjon

Du vil bli nedsenket i presisjon og kraft av post-produksjon. Du vil utforske språket og teknikker av redigerings langs prosjektbasert redigering undervisning på hvert av prosjektene du oppretter løpet av kurset.

Lyd blir ofte beskrevet som 50% av den opplevelsen og våre venner på dBs Music vil absolutt enig! Audio post produksjons elementer av dine prosjekter har ingen mangel på studenter å bygge nettverk med for å få hjelp med lyddesign, komponere og studio opptak.

- Skills for suksess

En stor del av en vellykket karriere innen filmskapning i dag er å være synlig. Vi ønsker at våre studenter til å bygge sine egne profiler og skape oppmerksomhet for sine egne prosjekter. Du vil motta undervisning i publikum bygningen, kritiske tilbakemeldinger på prosjekter fra bransjefolk, og du vil være vert for premiere for filmene dine! Du vil også få verdifull, anekdotiske råd fra virkelige veiledere om hvordan du skal gå om jobb-søkende, overlevende som frilanser og hva du skal gjøre (og hva som ikke skal gjøre!) For å starte og opprettholde en bærekraftig karriere som filmskaper .

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
7,450 EUR
€ 740 per måned
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen