Les den offisielle beskrivelsen

6. september 2019 - 23. mai 2020

Andreårsprogrammet tar sikte på å forfinne og utvide filmskapningsevner gjennom masterklasser og heltidsarbeid på filmsett. Andreårsprogrammet er også rettet mot opplæring av talentfulle studenter for produksjon av lengre formatprosjekter ved hjelp av mer avanserte teknologier (Arri Alexa, RED Epic).

Første semester i andreårsprogrammet drives av master class workshops med å besøke filmskapere, kurs, konsultasjoner og filmprosjekter. Semesteret inneholder også preproduksjon og forberedelse for filmene som vil bli skutt og redigert i andre semester.

Besøkende filmskapere vil lede 3-dagers til 3-ukers praktiske verksteder som dekker regi av drama, arbeider med skuespillere, skyting og atmosfære, kunstretning, visualisering, skriptanalyse, styring av produksjonsprosessen, avstøpning, repetisjoner og mer.

I løpet av andre semester skal studentene skyte 15 - 30 minutters lange filmer. Studentene skal være i produksjon i 45 - 60 dager.

Etter produksjonen av filmen blir studentene involvert i etterproduksjon, etterproduksjonsverksteder og klasser knyttet til virksomheten til å selge og fremme filmer.
Elementer i andre semester er:

  • Intense preproduksjon og konsultasjoner prep arbeid for film
  • Produksjon av filmer
  • Post-produksjon
  • Seminarer på salg, festivaler og distribusjon.
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Prague Film School »

Sist oppdatert February 23, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
2 semestre
Heltid studier
Pris
13,900 EUR
Generell skoleavgift: 13 900 Euro; Opplæringsavgift for PFS Årsprogram Studenter: 10 800 Euro
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato