Les den offisielle beskrivelsen

Nice

Oversikt

Nice ligger beleilig mellom Cannes og Monaco, og er kjent for sin fantastiske havnefront og idylliske livsstil på den franske rivieraen. Men visste du at Nice også ligger nær Sophia Antipolis, Europas velkjente vitenskapspark, som huser mer enn 1300 internasjonale selskaper innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi, bioteknologi og forskning? Denne parken er også kjent som den franske Silicon Valley.

Dette er din mulighet til å leve og lære sammen med studenter fra Frankrike og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på SKEMA Business School. SKEMAs toppmoderne business campus ligger i hjertet av Sophia Antipolis, hvor du direkte registrerer deg på kursene dine. SKEMA, som har AACSB og EQUIS akkreditering, er konsekvent rangert som en av de beste europeiske handelshøyskolene av Financial Times årlige rangering.

IES Abroad Nice er dedikert til å forbedre studiet i utlandet, med overlegen tjenester og muligheter til å oppleve livet fullt ut i den franske rivieraen. Våre ansatte i Nice hjelper deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.

Den franske riviera blir din klasserom. Innblanding i lokalsamfunnet eller SKEMA-studentklubber beriker dine læringsopplevelser og gir gode muligheter for kulturell integrasjon. Vi vil at du skal føle deg hjemme i Frankrike, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere.

Kjappe fakta

 • Senter: IES Abroad Nice
 • By: Nice
 • Land: Frankrike
 • Studiepoeng: 15-19 per semester
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Språkforutsetninger: Ingen

Programdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Høst 2018

Sent på august til midten av desember

Våren 2019

Tidlig januar til slutten av april

Kommende søknadsfrist:

Våren 2019 - 15. oktober 2018

akademikere

Vår oppgave er enkel: å gi deg de høyeste akademikere og kulturopplevelse i utlandet mulig. Derfor samarbeidet vi med SKEMA Business School.

SKEMA Business School

SKEMA (Skole for kunnskapsøkonomi og ledelse) Business School er en global forretnings- og forskningsskole for studenter interessert i entreprenørskap og innovasjon og næringsliv. SKEMA består av tre kunnskapsøkonomiske temaer: internasjonalisering, bærekraftig ytelse, og entreprenørskap og innovasjon. SKEMA er hjem for ca 6.700 studenter hvert år, hvorav 35% er internasjonale - mer enn 100 nasjonaliteter er representert på SKEMAs campus. Med høye Financial Times rangeringer (6. i MSc Financial Markets

kurs

Du tar 15-19 studiepoeng per semester. Klasser varierer fra 1-4 studiepoeng, hvor de fleste kurs er 3 studiepoeng hver.

rådgivning

I et direkte påmeldingsprogram er du påmeldt som en heltidsstudent hos en av våre internasjonale partnerinstitusjoner. Selv om din lokale vertsinstitusjon er hvor du tar kursene dine, er vi fortsatt her for å støtte deg fullt ut.

rådgivning

Å velge og melde deg på kurs i utlandet kan være forvirrende og overveldende - vi tilbyr deg forhåndsrådgivning som er spesifikk for dine behov. Vårt mål er å gi støtte og veiledning gjennom hele søknaden og innskrivingsprosessen. Men våre rådgivningstjenester stopper ikke der. Mens du er i SKEMA, er våre ansatte tilgjengelig for å hjelpe deg med overgangen til ditt nye hjem.

Personell på stedet

Som en IES Abroad student registrert direkte på SKEMA, har du tilgang til IES Abroad ansatte på stedet som er spesielt tilpasset dine behov. Våre ansatte på stedet jobber sammen med deg og din lokale institusjon for å svare på spørsmål om faglige krav, bolig, trivsel og sikkerhet.

Brukerstøtte

Våre støttetjenester for direkte påmeldingsstudenter er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å oppnå dine studiemål i utlandet så effektivt og jevnt som mulig. Vi vet at du studerer i utlandet er et eventyr, og til tider kan du trenge hjelp eller bare noen til å snakke med. Derfor er våre ansatte der for deg.

bolig

Vi ønsker å sørge for at din største utfordring er å bestemme hvilke landemerker du vil se først eller oppdage den beste kaféen - ikke å finne et sted å bo der du føler deg komfortabel. Vi gjør vårt beste for å finne boliger som reflekterer hvordan de lokale studentene bor. Vårt mål er at når du forlater Frankrike, vil det føles som hjemme.

Homestays (Nice) - Bo i et fransk hjem i Nice eller dens omgivelser. Du får frokost hver dag og fire kveldsmåltider i uken.

Leiligheter (Nice) - Et begrenset antall plasseringer i leiligheter er tilgjengelige over hele byen. Den fullt utstyrte leiligheten huser andre IES Abroad studenter. Vaskemaskiner er tilgjengelig i eller i nærheten av bygningen. Det tilbys ingen måltider i dette boligalternativet.

Studentliv

orientering

Programmet begynner med en orientering som introduserer deg til IES Abroad Nice staff, dine medstudenter, og byen og kulturen i Nice. Orienteringen dekker viktige temaer som akademikere, boliger, transport og helse og sikkerhet. CORE ™, IES Abroad 's Omfattende Orientering

Fritidsaktiviteter

Avgrens måten du bor og lære i Nice gjennom våre kulturelle arrangementer, for eksempel:

 • Besøk til lokale kunstmuseer
 • Tour of a perfumeries
 • Regional matlagingskurs
 • kajakk
 • Frivillige muligheter

Universitetsklubber

Mens du er i Frankrike, blir det involvert i en sosial- eller idrettslagklubb som en fin måte å møte lokale studenter på. SKEMA tilbyr mer enn 65 studentforeninger, inkludert kunst og kultur, miljø, høyteknologiske, internasjonale og idrettsforeninger.

Kvalifikasjonskrav

 • 18 år
 • I god stand på hjemme skolen din
 • 3,0 GPA eller bedre på en 4,0-skala (GPA under 3,0 vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle)

Pass

Et pass som er gyldig i minst seks måneder utover programmets sluttdato, med minst to tomme sider er nødvendig. Et studentvisum kreves for å komme inn i Frankrike. Ved opptak vil du motta mer informasjon om søknadsprosessen og eventuelle tilknyttede gebyrer. Visum søknadsprosessen for ikke-amerikanske borgere kan være ekstremt lang, vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Koste

Høst 2018

 • Undervisning: $ 12,120
 • Bolig: $ 3,850
 • Forsikring: $ 230
 • Totalt: $ 16 200

Studieår

 • Undervisning: $ 21 805
 • Bolig: $ 7 700
 • Forsikring: $ 455
 • Totalt: $ 29.960

Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet for å fastslå den faktiske kostnaden for deg når du tar stilling til økonomisk støtte, stipend, skolepolitikk og andre faktorer.

Program undervist i:
Engelsk
IES Abroad

Se 132 flere kurs fra IES Abroad »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 semestre
Heltid studier
Pris
16,200 USD
Programkostnad Fall 2018
Deadline