Les den offisielle beskrivelsen

Vellykket ledere vet hvordan deres beslutninger påvirker bedriftens lønnsomhet. Finans og regnskap for ikke-finansielle Executives gir den erfarne, ikke-finansielle manager med en forståelse av tallene side av virksomheten. I dette sertifikatet programmet vil du lære hvordan du bruker finansiell informasjon i real-life management situasjoner.

Dette tre-dagers seminar introduserer grunnleggende økonomistyring teknikker for effektive beslutningsprosesser og gir ledere med en solid forståelse av corporate finance. Det utstyrer ikke-finansielle ledere med en omfattende relevant kunnskap om økonomiske prinsipper og et sterkt fundament i økonomistyring analyse. Deltakerne lærer å tolke viktige økonomiske data på måter som gjør dem i stand til å forbedre personlig effektivitet og gjøre en mer produktiv corporate bidrag. Programmet gir også deltakerne muligheten til å møte med jevnaldrende, utveksle erfaringer og utvide sin virksomhet kunnskap.

Fokusert Emner

Performance Evaluation - Alternative teknikker for å vurdere operasjonelle og finansielle resultater. Slik sett, og bruke, resultatmål for din bedrift.


Investment Analysis - Organisering av hovedstaden budsjettprosessen. Beregning av kontantstrøm fra en investering. Vurderer alternative investeringer forslag. Innstilling av minimum akseptabel avkastning på en investering. Virkningen av inflasjon, skatt, avsatt kostnader og andre faktorer på en investeringsbeslutning.


Leasing - Former for leieavtaler. Fordeler og ulemper ved leasing. Å gjøre leieavtalen-eller-kjøp beslutning.


Vekst gjennom oppkjøp - Relevant hensyn i virksomhetssammenslutninger. Når et kjøp er fornuftig. Vurderer et oppkjøp kandidat. Intern versus ekstern vekst.


Finansiering av Business - Alternative kilder til kapital, herunder egenkapital finansiering, lån og leverandørgjeld. Måling kostnadene ved handel kreditt. Velge den beste finansieringen blandingen tar hensyn til risiko, skatter, timing og ut-av-lomme kostnader.


Bruke Regnskap Data i Decision-Making - Finne data ved analyse av en viktig bedrift beslutning. Virkningen av den kontekst på data. Evaluering av to vanlige beslutning - slippe et produkt og endre prisen på et produkt.


Cost-Nullpunktsanalyser og Business Risk - Hvordan kostnadsstruktur beslutninger påvirker profitt potensial og forretningsmessig risiko. Ved hjelp av pris-volum-profit analyse for å undersøke virkningen av alternative kostnadsstruktur.


Overhead Kostnader og Outsourcing Beslutninger - Outsourcing som en løsning for å redusere kostnadene ved overhead. Vurdering av outsourcing beslutninger av corporate divisjon.


Personal Financial Planning - Utvikling av en finansiell plan. Retirement myter. Velge et verdipapirfond. Den store fordelene med en 401 (k), Keogh Plan eller annen skatt lune plan.

Fordeler ved å delta

  • Forstå og effektivt bruke publiserte corporate finansiell informasjon.
  • Forstå hvordan regnskap dataflyt og hvordan standarder og forskrifter påvirker endelige rapporterte resultatet.
  • Vurdere bedriftens økonomiske resultater, strategier og investeringsmuligheter.
  • Utnytte språket regnskap og finans til trygt kommunisere med finansmarkedet.

Hvorfor Bedrifter Sponsor

Organisasjoner som sponsor ansatte i finans og regnskap for ikke-finansielle Executives seminar bedring i produktiviteten gjennom bedre økonomisk analyse, eliminering av gjetting og forbedret nøyaktigheten av beslutninger, bedre samhandling mellom finansielle og ikke-finansielle ansatte, og mer informerte beslutninger om strategi , inntekter og investeringer.

Målgruppe


  • Ledere og ledere i sentrale, ikke-finansielle posisjoner
  • Teknisk og produksjon fagfolk som fører tilsyn med driften
  • Eiere og toppledere i små og mellomstore bedrifter

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra University of Washington Foster School of Business »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
3 dager
Deltid
Pris
2,475 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato