finansielle seminar for toppledere

London Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

finansielle seminar for toppledere

London Business School

Programoversikt
'Forbedre dine kunnskaper om økonomistyring "

Hvis du er fra et ikke-økonomisk bakgrunn og trenger å forstå og vurdere finansiell informasjon for å ta avgjørelser, er dette intensive fem dagers økonomistyring program akkurat det du trenger.

The Financial Seminar for toppledere programmet vil forbedre dine kunnskaper om økonomistyring som gir deg en omfattende studie av beste praksis i corporate økonomistyring på overordnet nivå.

Programmet har ambisiøse mål. Fokuserer på sentrale aspekter av økonomistyring, det vil ta deg gjennom beste praksis i dagens organisasjoner og vise deg hvordan dette området er i utvikling. Det vil også gi deg et godt begrunnet innsikt i aktuelle området å forvalte aksjonærenes verdier.

Dette programmet er for ledere fra et ikke-økonomisk bakgrunn som trenger en bedre forståelse av økonomiske prinsipper.

Innhold

Dekode, Bestem, Lever.


I dagens forretningsmiljø, alle toppledere krever et praktisk og relevant kunnskap om regnskap og corporate finance. Hvis du er fra et ikke-økonomisk bakgrunn og trenger å forstå og vurdere finansiell informasjon for å ta avgjørelser, er dette intensive fem dagers økonomistyring program akkurat det du trenger.

The Financial Seminar for toppledere har ambisiøse mål. Fokuserer på sentrale aspekter av økonomistyring, det vil ta deg gjennom beste praksis i dagens organisasjoner og vise deg hvordan dette området er i utvikling. Det vil også gi deg et godt begrunnet innsikt i aktuelle området å forvalte aksjonærenes verdier.

Økonomistyringen Programmet har tre sentrale temaer:

  • Tolking selskapsregnskapet
  • Regnskap for beslutninger
  • Aksjonærverdier analyse

Målgruppe

Du vil sannsynligvis være en senior manager fra en ikke-økonomisk bakgrunn som trenger en bedre forståelse av økonomiske prinsipper. Du kan ha en teknisk, drift, markedsføring, personale eller ledelse bakgrunn, og vil trolig bli opplever et økende behov for å vurdere ytelse og å ta beslutninger ved hjelp av finansiell informasjon.


Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
5 dager
Deltid
Price
Pris
5,450 GBP
Information
Deadline