Lære å fly

Lære å fly er en av livets mest givende opplevelser. Enten du vurderer å lære å fly for rekreasjon, eller å forfølge en karriere innen luftfart, er du i ferd med å gå i gang med en av de mest spennende og morsomme opplevelsene i livet ditt.

IMG_3337

En Rekreasjons Pilot Tillatelse lar deg fly en enkeltmotorfly og å ta med deg en passasjer i dagtid. Dette er den raskeste og minst kostbare måten å få deg til å fly. Du kan bruke fritidstillatelsen til å fly for forretning eller fornøyelse, på korte flyreiser eller lenge, uansett hvor som helst i landet. Din rekrutteringspilot Permit-opplevelse hjelper deg med å bygge tid mot Private Pilot License.

Når du har din Private License med Night Rating, ta vennene dine på en tur til byen om natten for en spennende opplevelse. Luften er rolig om natten og utsikten er fantastisk! Night Rating øker fleksibiliteten din, slik at du kan fortsette flyet ditt etter mørket, så du trenger ikke å bli jordet når solen går ned.

Multi-Engine Rating lar deg fly fly med to eller flere motorer, og øker kraften på din kommando. Utvalget og hastigheten til flermotoriske fly er høyere enn de fleste singler, slik at du kan fly lengre turer i mer komfort og mindre tid.

Med en Instrument Rating (IFR) kan du fly i nesten alle vær. Du kan fly i eller over skylagene og komme til reisemålet ditt, når himmelen er overskyet eller klart. Kombinere IFR med Multi-Engine Rating gir deg maksimal fleksibilitet.

Typisk karriereprogresjon

Enten du er interessert i å fly av personlige grunner eller ser på en karriere i den fantastiske verden av luftfart, er vårt utmerkede personale av erfarne flyinstruktører fullt kvalifisert til å tilby deg kvalitetsopplæring mot følgende lisenser og vurderinger:

Karriere spor

Din intensiv karriereopplæring starter med Private Pilot License. Deretter kan du ta familie og venner med fly, mens du bygger opp den nødvendige flyetiden mot Commercial Pilot License. Du trenger 20 timers langrennstid, slik at du kan planlegge noen spennende turer.

Kommersiell lisens vil tillate deg å fly for utleie. De fleste karriere sporet piloter velger å kombinere Multi-Engine og Instrument Rating med kommersiell trening, så når du når 200 timer kan du være klar til å starte din første flygende jobb. Night Rating, et annet krav, er inkludert i Commercial Training.

instruktør vurdering

Etter at du har fått din kommersielle lisens, kan du få erfaring og timer med å lære glede av å fly.

Charter

Mange charteroperatører ansetter medpiloter med 200-250 timers flytid. Du vil fly til mange forskjellige steder.

Bush Flying

Dette krever en Float Rating. Du ville fly passasjerer og viktige nødvendigheter til små nordlige samfunn og jakt / fiske leirer.

Små transportører

Disse transportørene håndterer vanligvis rutefly i sørlige og nordlige områder, i fly som har opptil 19 plasser.

Flyfotografering, Skydiving, Glidebryting, Brannpatrulje

Dette er vanligvis deltidsposisjoner som er gode for å bygge VFR-flytid.

Flyselskapstransport

Når du har 1500 timer, kan du få flyplasstransportlottelisensen, som lar deg fly av alle størrelser, inkludert store jetfly. Med ATPL har du mange alternativer åpne for deg, inkludert:

  • Flyselskap
  • Pendler
  • Chief Flying Instructor
  • Fire Fighter
  • Executive Charter
  • Foretaks
  • Transport Canada
Bli en pilot
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato