Flyselskap Og Kommersielt Pilotprogram

Aviation Study Centre

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Flyselskap Og Kommersielt Pilotprogram

Aviation Study Centre

Programoversikt

Flyselskapet og kommersielle pilotprogrammet gir opplæring fra nybegynnernivå til og med til lisensiert profesjonell pilot. Programmet inneholder en full Commercial Pilot License, Multi-motor Airplane-godkjenning og Instrument Rating. Disse kvalifikasjonene forbereder deg fullt ut for ansettelse som pilot i et generelt eller flyselskapsmiljø. Kursets løpetid og avgiftsberegninger er basert på fulltidsmøter og inkluderer generelt, langrennsnavigering, natt og instrumentflyging og all relatert teori. CPL fulltidsstudium er registrert med CRICOS for studentvisum.

Opptakskrav

Akademisk: Senior High School fullføring tilsvarende Australian Year 12 foretrukket. Studenter som ønsker å starte opplæring under år 12, er velkommen til å søke og vil bli vurdert hvert enkelt tilfelle. Alder: 18 år. Yngre studenter er velkomne til å søke og vil bli vurdert hvert enkelt tilfelle. Engelsk: 6.0 IELTS eller tilsvarende for direkte oppføring. Studenter med lavere engelsknivå kan pakke dette programmet med vårt godkjente engelsksporingsprogram. RPL: Studenter med tidligere opplæring eller luftfartserfaring kan være kvalifisert for avansert stående gjennom anerkjennelse for tidligere læring. Vennligst spørre for detaljer. Medisinsk: For å unngå skuffelse, anbefaler vi at søkere gjennomgår medisinsk testing for piloter i hjemlandet eller ideelt, med en australsk CASA godkjent medisinsk undersøker. Ta kontakt med oss ​​for detaljerte råd.

Hvordan man søker

Vår søknadsprosess er designet for internasjonale studenter og er vanligvis rask og enkel. Søknader kan sendes online og vårt team er klar til å svare på eventuelle spørsmål eller gi ytterligere støtte. Vennligst registrer din interesse ved hjelp av Informasjonsforespørselsskjemaet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 6, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
46 - 62 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
78,000 AUD
Fleksibel gebyr avdragsplan tilgjengelig.
Information
Deadline
Locations
Australia - Gold Coast, Queensland
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Australia - Gold Coast, Queensland
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen